Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Κορίνα Στεργιάδου επιλέγει Wonders Shoes
| 2021-01-05 16:05:00

Η Κορίνα Στεργιάδου επιλέγει Wonders Shoes

Sportdog Team
Η Κορίνα Στεργιάδου επιλέγει Wonders Shoes

Μπορεί οι αγορές μέσω click away να διακόπηκαν λόγω της πανδημίας, αλλά η Κορίνα Στεργιάδου αξιοποίησε την περίοδο των γιορτών για να αποκτήσει ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα της παπούτσια Wonders Shoes.

Η αγαπημένη celebrity έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα άνετα και στιλάτα παπούτσια και γι’ αυτό επιλέγει τα υποδήματα της ισπανικής εταιρίας υποδηματοποιίας Wonders Shoes η οποία κάνει θαύματα στον τομέα του παπουτσιού.Η Wonders Shoes από την ίδρυση της, το 1985, έως σήμερα συνδυάζει την ποιοτική πρώτη ύλη, την τεχνογνωσία και την έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια.

Η συλλογή της Wonders Shoes περιλαμβάνει όλα τα τελευταία trends της μόδας, όπως wedges, μπότες σε cowboy style, στιλάτα loafers, croco μοκασίνια καθώς και κλασσικά κομμάτια, όπως οι αγαπημένες all leather boots.Απευθύνεται έτσι σε όλα τα γούστα και σε όλα τα στυλ, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε ξεχωριστό ζευγάρι παπουτσιών είναι προσεκτικά κατασκευασμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, εξαιρετικά άνετο και ιδανικό για όλη την μέρα.

Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα παπούτσια Wonders Shoes μέσω click away. Μπορείτε όμως να επισκεφθείτε το επίσημο το site της εταιρίας και να αξιοποιήσετε τις μοναδικές εκπτώσεις που σας προσφέρει σε όλα τα ξεχωριστά ζευγάρια παπουτσιών!

Η Κορίνα Στεργιάδου επιλέγει Wonders Shoes

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags