Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ: Από τον Γκιόλια στον Καραϊβάζ - Η τραγική σύμπτωση στις δύο δολοφονίες δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-09 17:16:00

Από τον Γκιόλια στον Καραϊβάζ - Η τραγική σύμπτωση στις δύο δολοφονίες δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Από τον Γκιόλια στον Καραϊβάζ - Η τραγική σύμπτωση στις δύο δολοφονίες δημοσιογράφων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής έχει... μουδιάσει όλη την χώρα με τους πάντες να μην μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς ώθησε τους δράστες σε αυτή την ενέργεια. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη δολοφονία δημοσιογράφου στην Ελλάδα, πριν την σημερινή, ήταν αυτή του Σωκράτη Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στην ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έξω από το σπίτι του. Σε όλους το μυαλό γύρισε πίσω 10 χρόνια, όταν στις 19 Ιουλίου 2010, όταν η Σέχτα Επαναστατών είχε σκοτώσει τον Σωκράτη Γκιόλια.

Η τραγική σύμπτωση με τον συμβάν της Παρασκευής είναι ότι και τότε οι δράστες είχαν πυροβολήσει 16 φορές εναντίον του θύματός του. Σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του Γκιολία, ντυμένοι αστυνομικοί, ζητώντας να κατέβει και στη συνέχεια τον σκότωσαν. Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν δημοσιογράφος αρχικά σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel και συνεργάστηκαν έως και τον Οκτώβριο του 2008. Επίσης, εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες, καλύπτοντας για χρόνια ρεπορτάζ στίβου. Το διάστημα πριν από τη δολοφονία του, εργαζόταν ως συντάκτης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 9,89. Το όνομα του είχε συνδεθεί με το ειδησεογραφικό ιστολόγιο troktiko, σαν ένα από τα πρόσωπα που το δημιούργησαν το 2008.

Τόσο ο Σωκράτης Γκιόλιας, όσο και ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν έγκριτοι και αγαπητοί στο κοινό δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags