Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Proud του Pride: Για να γεμίσει η ζωή με αγάπη και το στομάχι με απόλαυση
| 2021-07-23 16:28:00

Το Proud του Pride: Για να γεμίσει η ζωή με αγάπη και το στομάχι με απόλαυση

Το Proud του Pride: Για να γεμίσει η ζωή με αγάπη και το στομάχι με απόλαυση

Κατηφόριζαν στο κέντρο με τα πόδια. Έβραζε ο τόπος από τη ζέστη. Κάποι@ από αυτ@ όμως δεν χαμπάριαζαν καθόλου: Με ψηλοτάκουνα, glitter, έντονο κραγιόν, περούκες, όλα στη θέση τους, να στολίζουν τα πρόσωπα και τα κορμιά τους!

Κάποιοι περαστικοί τ@ κοιτούσαν λες και είχαν ένα κέρατο στο κεφάλι! Μα είναι δυνατόν! Στο 2021 ζούμε, στην πιο όμορφη χώρα τού κόσμου και πρέπει να καταλάβουμε ολ@ πως το καλύτερο σύνθημα είναι η αγάπη, το πιο όμορφο ρούχο της διαφορετικότητας είναι η αποδοχή και η ορατότητά της!

Παρατηρούσα από μακριά, σχεδόν τ@ ακολουθούσα. Μιλούσαν για το Pride, τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας, κι έλεγαν ότι τα στομάχια τους γουργουρίζουν. Διάολε, λες και έπιασε και εμένα εκείνη την ώρα μια τεράστια πείνα. "Πάμε Goody's Burger House, που έχουν τα νέα Pride Burgers, για να δοκιμάσουμε;", ακούστηκε από τα χείλη τ@ και έφυγαν, μαρς, για εκεί. Μαζί και εγώ, διακριτικά πιο πίσω τους, έχοντας πια την ίδια πείνα με τη δική τους!

"Τι είναι αυτά τα νέα Pride Burgers που έχετε", ρώτησαν στο ταμείο; "Πάμε", απάντησε @ υπάλληλος, "Τhe Proud: Το πράσινο ψωμάκι που συνδυάζεται με το κλασικό μπιφτέκι Goody’s, mozzarella, ντομάτα, μαρούλι, pesto sauce και μαγιονέζα. The Loud: Το κόκκινο ψωμάκι που συνδυάζεται με κοτόπουλο πανέ, μαρούλι, αγγούρι, κόκκινη πιπεριά και yogurt sauce. The Out (vegan): Πορτοκαλί ψωμάκι σε μια vegan επιλογή που συνδυάζει τη ντομάτα, φρέσκα μανιτάρια, ψητές πολύχρωµες πιπεριές, ψητή µελιτζάνα, ψητό κολοκύθι και χούμους με λεμόνι".

Λίγη ώρα αργότερα το χαμόγελό στα πρόσωπά τους φανέρωνε ότι οι νέες γεύσεις που προτείνει το Goody's Burger House (και στο μεταξύ τις είχαν δοκιμάσει!) ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικές. Σηκώθηκαν για να φύγουν. @ υπάλληλος στο κατάστημα τους είπε ότι μπορούν να βρουν τις νέες συνταγές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλα τα Goody's Burger House, να τις απολαύσουν μέσω delivery παραγγέλνοντας στο νέο www.goodys.com ή στο goody’s app ή ακόμα και τηλεφωνικά στο 18365.

"Αν θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, φτιάχνοντας το δικό σας μήνυμα αγάπης, υποστήριξης και αποδοχής, μπαίνοντας στο www.sinthimaagapis.gr και δημιουργώντας το δικό σας πλακάτ, κερδίζοντας παράλληλα δωροεπιταγές από τα Goody's Burger House και συλλεκτικά μπλουζάκια με pride μηνύματα", συμπλήρωσε @ υπάλληλος. Χαμογέλασαν και σκέφτηκαν ότι η μεγάλη γιορτή ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αποδεικνύει ότι η αγάπη έχει πάντα τον τρόπο να ενώνει τους ανθρώπους. Σύνθημά μας, η αγάπη! Προς ολ@!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags