Facebook Pixel Sportdog.gr | Opera Tables: Το βιβλίο ωδή στην κλασσική μουσική και το art de la table ταξίδεψε στη μαγευτική Θεσσαλονίκη
| 2021-10-07 15:30:00

Opera Tables: Το βιβλίο ωδή στην κλασσική μουσική και το art de la table ταξίδεψε στη μαγευτική Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Opera Tables: Το βιβλίο ωδή στην κλασσική μουσική και το art de la table ταξίδεψε στη μαγευτική Θεσσαλονίκη

Γνωστές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, φίλοι, επιχειρηματίες, παλαιοί αλλά και νέοι συνεργάτες ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της παρουσίασης

Ο Γιώργος Ντάβλας, μετέτρεψε την περίοδο της καραντίνας σε ευκαιρία και αποφάσισε να μας δείξει την καλλιτεχνική του φλέβα με ένα συλλεκτικό υπερπολυτελές coffee table book, παντρεύοντας δύο μεγάλες του αγάπες, την όπερα και το art de la table.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλίο, 600 σελίδων, γραμμένο στα αγγλικά, για το οποίο εργάστηκε πυρετωδώς. Επρόκειτο για ταξίδια, αμέτρητες εικόνες, τις οποίες αιχμαλώτισε ο Γιώργος Ντάβλας με την κάμερά του, ενώ καλοί του φίλοι, όπως η Μαρίνα Βερνίκου, η Ιωάννα Χατζηανδρέου, η Ιωάννα Ρουφοπούλου, ο Στάθης Χαλκίδης και ο Ζακ τον βοήθησαν στο φωτογραφικό κομμάτι.

Οι φωτογραφίσεις για το βιβλίο Opera Tables έγιναν σε 33 πόλεις του κόσμου για να αποδώσουν ιδανικά την ξεχωριστή ομορφιά και αισθητική κάθε όπερας αλλά και να δημιουργήσει θεατρικά τραπέζια, το καθένα με την δική του θεματολογία, εμπνευσμένα από 90 όπερες. Μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη μαγεία και τη περιπέτεια της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τον ενθουσιασμό των εμπνευσμένων προτάσεων διακόσμησης του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

Ο αναγνώστης έχει, επίσης, την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας προς τον συγγραφέα αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Σε μια εκδήλωση με θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο, ο Γιώργος Ντάβλας επέλεξε το ξενοδοχείο Mediterranean Palace των Πόλυ Δεδέογλου και Παναγιώτη Ζελελίδη, για να παρουσιάσει το Opera Tables στους εκλεκτούς καλεσμένους, που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Την εκδήλωση επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτομερή ματιά η κα Ρίτα Κατσαούνη και ο κος Σωτήρης Πολύζος, προσφέροντας στους καλεσμένους μια ζεστή φιλοξενία. Ο εντυπωσιακός στολισμός που ανέδυε αίσθηση κομψότητας και θετική αύρα ήταν δημιουργία του ανθοπωλείου Fiorentino. Μετά το τέλος της παρουσίασης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Κritikos Port του Νίκου Κρητικού, στη Λεωφόρο Νίκης, στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο εμπνευστής και δημιουργός του coffee table book προλόγισε την παρουσίαση του Opera Tables ενώ στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο εκδότης του Wish Magazine κος Σωτήρης Πολύζος.

Γνωστές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, φίλοι, επιχειρηματίες, παλαιοί αλλά και νέοι συνεργάτες ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της παρουσίασης. Κάθε καλεσμένος, έλαβε προσωπική αφιέρωση και υπογραφή στο βιβλίο του, από τον master των δημοσίων σχέσεων.

Υπέροχα ταξίδια, μυθική μουσική, μαγευτική χώροι από παλάτια όπως αυτό της Σερβίας μέχρι το εκπληκτικό Plaza Athénée στο Παρίσι, θα σας ταξιδέψουν και θα σας μαγέψουν μέσα από αυτό το πρωτότυπο και τρομερά καλαίσθητο βιβλίο!

Κάθε καλεσμένος, έλαβε προσωπική αφιέρωση και υπογραφή στο βιβλίο του, από τον master των δημοσίων σχέσεων, Γιώργο Ντάβλα.
Γιώργος Ντάλας και Σωτήρης Πολύζος στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το υψηλής ποιότητας φαγητό στο Κritikos Port, στη Λεωφόρο Νίκης, στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Τα cocktails με πλούσια αρώματα συμπλήρωσαν το γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων στην εκδήλωση για το “Opera Tables”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags