Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρύδη, Αθερίδης, Χαριστέας, Φύσσας και Παπαλουκάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα Ευχοστολίδια
| 2021-12-16 18:51:00

Καρύδη, Αθερίδης, Χαριστέας, Φύσσας και Παπαλουκάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα Ευχοστολίδια

Sportdog Team
Καρύδη, Αθερίδης, Χαριστέας, Φύσσας και Παπαλουκάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα Ευχοστολίδια

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη χριστουγεννιάτικη ευχή ενός παιδιού.

Με τη συμβολή όλων μας, για ακόμη μια χρονιά η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια θα χαρίσει σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη τα δώρα που έχουν ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα. Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης γιορτής προσφοράς και αγάπης, εφέτος θα γίνουν πραγματικότητα οι ευχές των παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια από όλη την Ελλάδα έχουν πραγματοποιήσει ήδη εκατοντάδες παιδικές ευχές. Ανάμεσά τους είναι η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Τάκης Φύσσας και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, οι οποίοι μας καλούν όλους να πάρουμε μέρος σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Πώς θα κάνουμε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού 

Τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν ζωγραφίσει τις ευχές τους και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τις κάνουμε πραγματικότητα μέσα από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια  και την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Για να πραγματοποιήσουμε μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές, ακολουθούμε τα εξής τρία βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

·       Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός

·       Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ από το 2014. Μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 37.353 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags