Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Καπραβέλος - Σφοδρή επίθεση στον Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση! "Τι λέτε; Τι λέτε;" (Vid)
| 2022-01-04 22:53:00

Έξαλλος ο Καπραβέλος - Σφοδρή επίθεση στον Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση! "Τι λέτε; Τι λέτε;" (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Καπραβέλος - Σφοδρή επίθεση στον Ευαγγελάτο σε ζωντανή μετάδοση! "Τι λέτε; Τι λέτε;" (Vid)

Ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ, του νοσοκομείου "Παπανικολάου", Νίκος Καπραβέλος, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του αναφορικά με το αν λειτούργησε το "μοντέλο" που ακολουθήθηκε στα σχολεία, στο Live News του Mega με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Νίκος Καπραβέλος δεν δίστασε να εκφράσει με έντονο τρόπο τη διαφωνία του για τα λεγόμενα του Νίκου Ευαγγελάτου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του.

Ο Ν.Ευαγγελάτος είπε αρχικά πως: «Επιστήμονες που είναι στην Επιτροπή, συνάδελφοί σας αλλά και από την Κυβέρνηση λένε, πως το μοντέλο στα σχολεία λειτούργησε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα, δεν είδαμε δηλαδή αύξηση κρουσμάτων», με τον Ν.Καπραβέλο να γίνεται έξαλλος και να τον διακόπτει, λέγοντας:

«Τι λέτε κ. Ευαγγελάτο; Τι λέτε; Τι λέτε; Από τον Αύγουστο, ένα σημαντικό κομμάτι της όξυνσης του 4ου κύματος, που θρηνήσαμε τόσους νεκρούς τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, και ζητήσαμε για ένα διάστημα να γίνουν και χειμερινές διακοπές στα σχολεία, να σταματήσουν οι θεατές να είναι είναι στις αθλητικές εκδηλώσεις, δεν καταλαβαίνω, ποιοι είναι αυτοί που συμβιβάστηκαν με τον αριθμό των θανάτων. Ποιοι είναι ευχαριστημένοι; Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ευχαριστημένοι στην Επιτροπή από τα αποτελέσματα του μοντέλου στα σχολεία; Τα σχολεία δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διασπορά της νόσου και τους 4ου κύματος;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags