Facebook Pixel Sportdog.gr | Προλάβετε την προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
| 2022-05-25 16:33:00

Προλάβετε την προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Προλάβετε την προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Μαΐου. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν στους φορολογούμενους μια εύκολη λύση για την πληρωμή των δόσεων, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της Tora Wallet. Χωρίς ουρές και αναμονή, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, είτε με χρήση μετρητών είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.


Πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

«Ο κόσμος προτιμά το κατάστημά μας για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του λόγω ωραρίου, καθώς είμαστε ανοιχτά κάθε ημέρα μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ βολικό για κάποιους, αφού μπορούν να έρθουν μετά τη δουλειά τους τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο που δεν εργάζονται», τονίζει ο κ. Στάθης Σιάφης, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.


Στάθης Σιάφης, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα

Πληρωμή όλων των λογαριασμών

Παράλληλα, στα καταστήματα ΟΠΑΠ πραγματοποιείται η πληρωμή όλων των λογαριασμών, όπως ασφαλιστικά ταμεία, οφειλές δημοσίου, ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες, τηλεφωνία, Internet και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. «Το κοινό μπορεί πληρώσει περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητο όριο τους με συναλλαγές. Υπάρχει κόσμος που έρχεται σταθερά στο πρακτορείο για να τακτοποιεί τις οφειλές του. Γνωρίζει πως δεν θα περιμένει στην ουρά και ότι θα εξυπηρετηθεί άμεσα», σημειώνει ο κ. Σιάφης.  


Πληρωμή λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags