Facebook Pixel Sportdog.gr | Corfu Palace Hotel: Ένα ορόσημο φιλοξενίας που συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση
| 2022-08-08 14:52:00

Corfu Palace Hotel: Ένα ορόσημο φιλοξενίας που συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση

Sportdog Team
Corfu Palace Hotel: Ένα ορόσημο φιλοξενίας που συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση

Μια βραδιά γεμάτη μαγεία και άριες από όπερες, από την σπουδαία λυρική σοπράνο, Έλενα Κελεσίδη, θα λάβει χώρα στις 8 Αυγούστου, στο επιβλητικό στολίδι της Κέρκυρας, το Corfu Palace Hotel.

Ο απόλυτος οικοδεσπότης της Κέρκυρας, που θα σας γοητεύσει με την αυτοπεποίθηση και την φιλοξενία του, είναι το μεγαλοπρεπές Corfu Palace Hotel. Είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Κέρκυρας, με θέα στο Παλιό Φρούριο του 15ου αιώνα και στο μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί. Σε απόσταση αναπνοής από την παλιά πόλη και την πλατεία San Rocco, τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Κέρκυρας, με λιθόστρωτα δρομάκια και παστέλ βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, το Corfu Palace Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση ως μια all time classic επιλογή. 

Σε στυλ Belle Epoque, οι επισκέπτες του Corfu Palace Hotel έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 106 κομψά δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων superior δωματίων και σουιτών, τα οποία προσφέρουν μαρμάρινα μπάνια, βεράντες ή μπαλκόνια, αντικατοπτρίζοντας την παραδοσιακή κερκυραϊκή φινέτσα και τον ρομαντισμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Corfu Hotel Palace: https://corfupalace.com/el/ksenodoxeio-corfu-palace/ και ετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές και μια αναζωογονητική διαμονή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags