Facebook Pixel Sportdog.gr | Η κομψότητα και η άνεση συναντιούνται στο απόλυτο καλοκαιρινό trend
| 2022-08-08 22:15:00

Η κομψότητα και η άνεση συναντιούνται στο απόλυτο καλοκαιρινό trend

Sportdog Team
Η κομψότητα και η άνεση συναντιούνται στο απόλυτο καλοκαιρινό trend

Ένα outfit δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς την επιλογή του σωστού υποδήματος!

Τα flat γυναικεία πέδιλα της επωνυμίας MOURTZI, άνετα και στυλάτα, συμπληρώνουν υπέροχα το καλοκαιρινό σου look για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Η όμορφη και πάντα stylish Έλενα Ντάβλα, πιστή στις νέες τάσεις της μόδας, επιλέγει για τις καθημερινές της εμφανίσεις ένα υπέροχο δερμάτινο flat ζευγάρι πέδιλα, σε baby blue χρώμα και διακοσμημένο με κρυστάλλους.  

Τα πέδιλα είναι ανάμεσα στα must-have της σεζόν. Σε έντονες ή nude αποχρώσεις, με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, σε square toe ή μυτερή εκδοχή, τα σχέδια που υπάρχουν είναι αμέτρητα και ταιριάζουν απόλυτα με φορέματα κάθε μήκους και cropped παντελόνια.

Τα παπούτσια της εταιρείας MOURTZI αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας που θέλει να εκφράζεται μέσα από τα υποδήματα που φορά.

Εάν ετοιμάζεις την βαλίτσα των διακοπών σου, μη φύγεις χωρίς να περάσεις μια βόλτα από το concept store MOURTZI (Ερμού 18, Σύνταγμα) ή επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.mourtzi.com .

Τηλ. επικοινωνίας: 210 4830526

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags