Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλοκαίρι σημαίνει περιποίηση και ανανέωση στο You nails & You hair
| 2022-08-08 18:00:00

Καλοκαίρι σημαίνει περιποίηση και ανανέωση στο You nails & You hair

Sportdog Team
Καλοκαίρι σημαίνει περιποίηση και ανανέωση στο You nails & You hair

Ο Γιώργος Ντάβλας, βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, την Μύκονο και επισκέφτηκε για την περιποίησή του το beauty spot You nails & You hair -που δραστηριοποιείται στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, αποτελώντας ένα μέρος χαλάρωσης και ομορφιάς- και την beauty expert Ελευθερία Τσαπάρα για ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η εταιρία You nails & You hair Switzerland έχει δημιουργήσει έναν υπερσύγχρονο χώρο ομορφιάς που απευθύνεται σε γυναικείο αλλά και σε ανδρικό κοινό με παροχές υψηλού επιπέδου. Είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα της την Ελβετία. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία 25 χρόνια, με κύριο στόχο τη δημιουργία και την εξέλιξη πρωτοποριακών προϊόντων, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την εχεμύθεια, για την εξυπηρέτηση ενός ολοένα και αυξανόμενου και υψηλών απαιτήσεων πελατολόγιου.

Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται τα τελευταία 17 χρόνια με μία αρχή, έναν στόχο και έναν σκοπό. Αρχή του είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη ως μέρος ενός ευρύτερου οικοσυστήματος που θα δίνει ευκαιρίες σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους ενώ ο σκοπός του είναι, πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες του, να παρέχει συνεχή, δωρεάν εκπαίδευση και ενημέρωση, ώστε να διατηρεί την ποιότητα, τις τεχνικές και φυσικά το υψηλό επίπεδο των προϊόντων του. 

Η επιτυχία των brands επισφραγίζεται με το NAILS HAIR STUDIO στην περιοχή των Αχαρνών, στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες υψηλής αισθητικής για το κοινό, με την εγγυημένη ποιότητα της You Nails & You hair Switzerland.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags