Facebook Pixel Sportdog.gr | Zuma Restaurant: Το εστιατόριο που μας μυεί στην αυθεντικές γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας
| 2022-08-08 17:30:00

Zuma Restaurant: Το εστιατόριο που μας μυεί στην αυθεντικές γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας

Sportdog Team
Zuma Restaurant: Το εστιατόριο που μας μυεί στην αυθεντικές γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας

Σε μια νέα τοποθεσία επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Μύκονο, το Zuma Restaurant και μυεί τους επισκέπτες του στη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα, ενώ παράλληλα εγκαινιάζει δύο νέα εστιατόρια στην Ίμπιζα και τη Σαρδηνία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διεθνών τοποθεσιών του σε 20.

Το νέο hotspot αποτελείται από το εστιατόριο, το σαλόνι και το μπαρ, μια κομψή πισίνα υπερχείλισης, ημερήσια κρεβάτια και μόνιμο DJ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το εστιατόριο σερβίρει πλήρες μενού Zuma, 

Που περιλαμβάνει seabass sashimi με yuzu, τρούφα και αυγά σολωμού, καβουρδισμένο αστακό με πράσινο τσίλι, shiso και βούτυρο ponzu, πικάντικο φιλέτο μόσχου με σουσάμι, τσίλι, σκόρδο και γλυκιά σόγια, και γαρίδες mazara με red chilli sour dashi και κρεμμύδια.

Την εμπειρία απογειώνουν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το Zuma Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακά γευστικές πιατέλες. Πιατέλες από nigiri, sashimi και maki rolls σερβιρισμένα με φρέσκο wasabi, και πιατέλες από μοσχάρι wagyu tomahawk robata, ολόκληρο καβουρδισμένο αστακό, γαρίδες tiger jumbo σερβιρισμένες με μία επιλογή από σως, φρέσκο wasabi και μαύρη τρούφα. 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με μικρά πιάτα, ιαπωνικών γεύσεων, δίπλα στη πισίνα. Η πρόσβαση στην πισίνα είναι διαθέσιμη μόνο με κράτηση στο σαλόνι ή στην ξαπλώστρα.

Για τις γαλήνιες νύχτες του καλοκαιριού, ο χώρος μεταμορφώνεται. Η πισίνα κλείνει τα βράδια και τόσο το εστιατόριο όσο και το σαλόνι προσφέρουν το πλήρες μενού. Οι ξαπλώστρες είναι το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα, με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι, καθώς ο DJ ντύνει με τις μουσικές του τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

Το Zuma Mykonos χωράει περίπου 200 άτομα για φαγητό και 100 άτομα στην ξαπλώστρα ενώ είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο +30 2289020300 ή μέσω email:

[email protected]

 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή

Ξαπλώστρες, σαλόνι και πισίνα: 11 π.μ. - 6 μ.μ.

Εστιατόριο, μεσημεριανό: 13:30 - 16:30

Κρεβάτια στο εστιατόριο, σαλόνι και ηλιοβασίλεμα, δείπνο: 7 μ.μ. – 12.30 π.μ. 

 

Σχετικά με το Zuma Restaurant

Το Zuma ιδρύθηκε από τους Rainer Becker και Arjun Waney το 2002. Το Zuma London, το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε, παραμένει η έδρα του διεθνούς φήμης εστιατορίου. Το Zuma Restaurant λειτουργεί με επιτυχία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως το Χονγκ Κονγκ (2007), Ντουμπάι (2008), Κωνσταντινούπολη (2008), Μαϊάμι (2010), Μπανγκόκ (2011), Άμπου Ντάμπι (2014), Νέα Υόρκη (2015), Ρώμη (2016), Λας Βέγκας (2017), Βοστώνη (2019) και Μαδρίτη (2021).

 

Εκτός από τα μόνιμα εστιατόρια, το Zuma διαθέτει έναν αριθμό εποχιακών χώρων στις πιο περιζήτητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως: τη Χερσόνησο Datca, Bodrum, Phuket, Kitzbuhel και στη Μύκονο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags