Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύγχρονη μόδα με μίνιμαλ αισθητική και άνετο στυλ!
| 2022-08-10 02:31:00

Σύγχρονη μόδα με μίνιμαλ αισθητική και άνετο στυλ!

Sportdog Team
Σύγχρονη μόδα με μίνιμαλ αισθητική και άνετο στυλ!

Η ιδρυτής του fashion brand, Εύα Τσουγκράνη-Σαρρή είναι ένα πολύπλευρο δημιουργικό πνεύμα με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της ένδυσης, καθώς τα τελευταία 21 χρόνια και μετά τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας, το κόσμημα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι δυναμικό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης HARIS COTTOΝ.

Δημιούργησε την ANTHERIS με οδηγό την αισθητική της που αποκρυσταλλώνει την απλότητα ως απόλυτη ελληνική επιτήδευση.

Ανάμεσα στις συλλογές του brand ANTHERIS συναντάμε και το Les Antheniennes! 

Ανάγλυφα μοτίβα από τους αργαλειούς της Ελλάδας, πηγάζουν από την αρχαιότητα και ενώνονται με το λινό με τις υψηλότερες, σύγχρονες τεχνικές ραφής σε ένα παιχνίδι πτυχών, γραμμών, όγκων και σχεδίων που αντανακλά τη ζωή.

H Έλενα Ντάβλα ξεχωρίζει στις δημόσιες εμφανίσεις της με το κομψό της στυλ. Αυτή την φορά, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στη Κεφαλονιά, επέλεξε ένα midi άσπρο φόρεμα από την cruise συλλογή 2022 του brand ANΤΗERIS, που αποτελεί μία σύγχρονη έκφραση αναφορών σε πολιτιστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας.

Το brand ANTHERIS γεννήθηκε από την ένωση του άχρονου ελληνικού «κάλλους» με την πίστη σε ένα φωτεινά ελπιδοφόρο αύριο για να ενσαρκώσει με μοναδικά εμπνευσμένες δημιουργίες και αστείρευτο πάθος για ποιότητα, την προσωπική πολυπλοκότητα της κάθε γυναίκας, τιμώντας την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά της. 

Γραμμές και σχέδια πηγάζουν από την αρμονία, την ευθύτητα, την παρρησία, τη νεανικότητα του πνεύματος, την αγάπη για ελευθερία αλλά και τη δοτικότητα, και ζωντανεύουν για να αγγίξουν τη θηλυκότητα με την πολυτέλεια που προσφέρουν τα φυσικά, πιστοποιημένης αειφόρου παραγωγής, υφάσματα. 

Το φως και η κληρονομιά της Ελλάδας δίνουν την παλέτα και τα μοτίβα σε συλλογές που αγαπούν το καθαρό χρώμα, αναδεικνύουν στοιχεία της ελληνικότητας και αποθεώνουν την εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website του ANTHERIS brand: https://antheris.gr 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags