Facebook Pixel Sportdog.gr | Reunion για τους πρώην παίκτες του Survivor! Που τους συναντήσαμε;
| 2022-08-13 02:31:00

Reunion για τους πρώην παίκτες του Survivor! Που τους συναντήσαμε;

Sportdog Team
Reunion για τους πρώην παίκτες του Survivor! Που τους συναντήσαμε;

O Παύλος Γαλακτερός επέλεξε και φέτος των νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram, στιγμές από την καθημερινότητά του στο κοσμοπολίτικο νησί.

Σε μία από τις βόλτες του στα κοσμικά σοκάκια της Μυκόνου, ο Παύλος Γαλακτερός, επισκέφθηκε το γνωστό μαγαζί SANDY KOSTA, του ιδιοκτήτη και πολύ καλού του φίλου, Γιώργου Ασημακόπουλου. 

Και μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τη λήξη του παιχνιδιού Survivor, όμως οι πρώην συμπαίκτες αποδεικνύουν πώς έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία.

Στη καρδιά της Μυκόνου, στο κοσμοπολίτικο σοκάκι Ματογιάννι, άνοιξε η νέα exclusive boutique, SANDY KOSTA, του Γιώργου Ασημακόπουλου, όπου κάθε κομμάτι της μας ταξιδεύει στο boho style και σ’ ένα ατελείωτο καλοκαίρι. 

Το ύφος των ρούχων είναι αποτέλεσμα από ένα όμορφο μείγμα χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων. Ιδιαίτερα κομμάτια από φυσικά υλικά, κεντήματα, κρόσσια και φοβερούς συνδυασμούς που κάνουν την διαφορά και υμνούν την άνεση και την απαράμιλλη κομψότητα.  

Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφτείτε τις σελίδες της SANDY KOSTA σε Instagram και Facebook και να διαλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

 

Instagram: https://www.instagram.com/sandy_kosta/

Facebook: https://www.facebook.com/skstores

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags