Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπουδαία δωρεά στο νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου" από πριγκήπισσα Αικατερίνη και Lifeline Hellas
| 2022-08-17 04:33:00

Σπουδαία δωρεά στο νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου" από πριγκήπισσα Αικατερίνη και Lifeline Hellas

Sportdog Team
Σπουδαία δωρεά στο νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου" από πριγκήπισσα Αικατερίνη και Lifeline Hellas

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της επέκτασης της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» την οποία προσέφερε το Lifeline Hellas χάρη στην δωρεά της κυρίας Αλεξίας-Στέλλας Μάντζαρη και της εταιρείας της AS Marine.

 Χάρη στις επιπλέον 6 θέσεις που δημιουργήθηκαν, τα νεογνά δεν θα χρειάζεται πια να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο.

Επίσης, παραδόθηκε η θερμοκοιτίδα που προσέφερε ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση για την λειτουργία της νέας πτέρυγας. 

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, η δωρήτρια Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη, οι δωρητές Δημήτρης και Ελένη Μπούση, η Αναπληρωτής Διοικητής του Έλενα Βενιζέλου κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα  μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Lifeline Hellas, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζι Μαργαρίτη-Andrews, η μητέρα της Αλεξίας-Στέλλας Μάντζαρη η κυρία Νένα Παπαμανωλοπούλου, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αλέξανδρος Andrews. 

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τους δωρητές, την κυρία Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη, τον κύριο Δημήτρη και την κυρία Ελένη Μπούση, την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και υποσχέθηκε να στηρίζει πάντα το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου». Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί σύντομα ξανά το νοσοκομείο για την παράδοση και των υπόλοιπων θερμοκοιτίδων και μόνιτορ που προσφέρθηκαν για την λειτουργία της νέας πτέρυγας.   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags