Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μυστικό στην αναμόρφωση σώματος βρίσκεται πίσω από δύο λέξεις: BODY LIFT
| 2022-08-18 02:31:00

Το μυστικό στην αναμόρφωση σώματος βρίσκεται πίσω από δύο λέξεις: BODY LIFT

Sportdog Team
Το μυστικό στην αναμόρφωση σώματος βρίσκεται πίσω από δύο λέξεις: BODY LIFT

Οι κανόνες στην επιστημονική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και των ραγάδων άλλαξαν.

Η νέα βελούδινη κρέμα σώματος Body Lift με BODY3 ComplexTM των SkourasMed, ειδικά σχεδιασμένη να συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα και να καταπολεμά δραστικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μειώνοντας αισθητά τις ραγάδες. 

Το σύμπλεγμα των συστατικών της, επιτυγχάνει την απώλεια πόντων από την περιφέρεια, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους μηρούς. Ο όγκος και η όψη του δέρματος γύρω από το στήθος βελτιώνονται θεαματικά. Η επιδερμίδα του σώματος γίνεται πιο σφριγηλή, ομοιόμορφη χωρίς σημάδια χαλάρωσης και γήρανσης. 

Η κρέμα σώματος Body Lift είναι βασισμένη στο πολυλειτουργικό σύμπλεγμα Body 3 Complex, με ακατέργαστο εκχύλισμα από βούτυρο καριτέ για την διευκόλυνση της λιποδιάλυσης, με απόσταγμα σπόρων αβοκάντο που εμποδίζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, μέσα σε σιλανόλες αργίλου που μειώνουν την ένταση, το χρώμα και την εμφάνιση των ραγάδων. Το εκχύλισμα από πλαγκτόν επαναπροσδιορίζει τη σιλουέτα, μειώνει σταδιακά την περιφέρεια της κοιλιάς, των μηρών και των μπράτσων αυξάνοντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ο διαφορετικός μηχανισμός δράσης των φυσικών φυτοστερολών από τη ρίζα του φυτού Anemarrhena Asphodeloides, βελτιώνει τον όγκο και την όψη του δέρματος γύρω από το στήθος.

Χρησιμοποιήστε το μετά το ντουζ, πρωί και βράδυ δίνοντας έμφαση στα σημεία που απαιτούν περισσότερη φροντίδα.

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. 

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.

Ανακάλυψε μια απολαυστική ιστορία περιποίησης, αναγέννησης και προστασίας της επιδερμίδας, με τη δερματολογική υπογραφή των SkourasMed στο επίσημο e-shop: www.skourasmed.com/cosmetics/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags