Facebook Pixel Sportdog.gr | Όποιο από τα διατροφικά πλάνα της Taste and Diet διαλέξεις... είναι απολαυστικό!
| 2022-08-18 04:33:00

Όποιο από τα διατροφικά πλάνα της Taste and Diet διαλέξεις... είναι απολαυστικό!

Sportdog Team
Όποιο από τα διατροφικά πλάνα της Taste and Diet διαλέξεις... είναι απολαυστικό!

Η Τaste and Diet κάνει πολλά παραπάνω από το να φροντίζει να σου παρέχει φρέσκο καθημερινό φαγητό στην πόρτα σου, την ώρα που έχεις επιλέξει. Έχει δομήσει προγράμματα διατροφής για κάθε ανάγκη και τρόπο ζωής.

Αν είσαι vegan, ή επιθυμείς να ελέγξεις το σάκχαρο σου ή χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις ένα άναλο μενού λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, η Τaste and Diet και η επιστημονική της ομάδα διαμορφώνει τα μενού σου έτσι ώστε να προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες σου. 

Η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ξεκινά με τους επιστημονικούς συμβούλους που βοηθούν στην επιλογή κατάλληλου προγράμματος, και συνεχίζει με τους διαιτολόγους σε συνεργασία με τους γαστρονόμους να θερμιδομετρούν και να αναλύουν διαθρεπτικά το κάθε γεύμα. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν το Γαστρονομικό τμήμα και η Παραγωγή όπου επιλέγονται οι πρώτες ύλες, γίνονται οι γαστρονομικές δοκιμές και παρασκευάζονται οι μερίδες. Επειδή όμως η δέσμευση της στην ποιότητα είναι διαρκής, η Τaste and Diet, διασφαλίζει την άριστη διατήρηση των γευμάτων, με τη διαδικασία ελεγχόμενης πτώσης της θερμοκρασίας σε θερμοκρασίες ψύξης (Chilling). Τη συνέχεια αναλαμβάνει το καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Τα μενού της Τaste and Diet, Νηστίσιμο, Veggie, Business, Junior’s ή Allegro μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη ή διατροφική επιλογή. Ενώ, τα πιο εξειδικευμένα Gluco Taste και Medi Taste εξειδικεύονται στα θέματα υγείας που θέλεις να βελτιώσεις. 

Θέστε ως στόχο της βελτίωση των φυσικών σας ικανοτήτων και την ενίσχυση της υγείας του σώματός σας, σε συνδυασμό με μια υγιεινή, θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή από την Taste and Diet.

Για να μάθεις περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρείας: https://tasteanddiet.gr/

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags