Facebook Pixel Sportdog.gr | Ηλιοπροστασία και καλλυντική περιποίηση με την ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection!
| 2022-08-23 15:03:00

Ηλιοπροστασία και καλλυντική περιποίηση με την ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection!

Sportdog Team
Ηλιοπροστασία και καλλυντική περιποίηση με την ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection!

Χαρείτε τον ήλιο του καλοκαιριού είτε στο νησί, είτε στην πόλη μένοντας ασφαλείς από τις υπεριώδεις ακτίνες του. Επιλέξτε το καλύτερο για την επιδερμίδα σας, προκειμένου να αποφύγετε επώδυνα εγκαύματα, κοκκινίλες και ερεθισμούς που είναι ικανά να μας κάνουν να υποφέρουμε στις διακοπές, αντί να τις χαιρόμαστε ξένοιαστα.

Η αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection προσφέρει αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα έχει καλλυντικές ιδιότητες για να παραμένει η επιδερμίδα πάντα όμορφη ακόμη κι όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη. Τα προϊόντα της σειράς έχουν άμεση απορρόφηση  και περιέχoυν πολύτιμα συστατικά για την επιδερμίδα, όπως ALKANNIN ACTIVE, Υαλουρονικό οξύ, Aloe Vera, Vitamin E.

Η αντηλιακή προσώπου Histoplastin SUN® Cream to Powder προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα αυξάνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητά της. Χρησιμοποιώντας την όχι μόνο στις διακοπές, αλλά και στην καθημερινότητά σας, αποφεύγετε ρυτίδες, πανάδες, ξηρότητα και ερεθισμούς που προκαλεί ο ήλιος. Κυκλοφορεί χωρίς χρώμα αλλά και με χρώμα που προσαρμόζεται στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας, χάρη στο Color Adjust System. Προσφέρει ήπια κάλυψη και χρωματική ομοιογένεια και είναι ιδανική επιλογή αν επιθυμείτε λόγω της ζέστης, ένα πιο ανάλαφρο και φυσικό μακιγιάζ.

Το Histoplastin SUN® INVISIBLE MIST SPRAY FACE & BODY είναι αόρατο δροσερό MIST προσώπου και σώματος. Προστατεύει αποτελεσματικά από τον ήλιο στην πλαζ, αλλά  και σε αθλητικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Κι όσο για το άρωμά του, είναι συναρπαστικό!

Αν προτιμάτε αντηλιακό σε μορφή κρέμας, η Histoplastin SUN PROTECTION CREAM FACE & BODY έχει επίσης ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προσφέρει αποτελεσματική ηλιοπροστασία για όλη την οικογένεια. Έχει εύκολη εφαρμογή, καθώς απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, χάρη στο LIGHT SENSE SYSTEM.

Τέλος, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε σύντομα ένα βαθύ μαύρισμα, χρησιμοποιήστε το HISTOPLASTIN SUN TANNING DRY OIL. Είναι ξηρό λάδι γρήγορου μαυρίσματος με άμεση απορρόφηση που δίνει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή. Ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει λαμπερό και υπέροχα αρωματισμένο, γι’ αυτό είναι ιδανικό όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για να δείχνει υπέροχο το ακάλυπτο δέρμα από τα καλοκαιρινά σας ρούχα!

Αυτό το καλοκαίρι φροντίστε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο τρόπο με την  ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN® Protection. Παραμείνετε προστατευμένες και όμορφες, και χαρείτε ξένοιαστες κάθε στιγμή  των διακοπών σας! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags