Facebook Pixel Ξηρός - Πυρήνες: 10 συναντήσεις σε δύο εβδομάδες
Life
| 2014-01-19 17:45:00

Ξηρός - Πυρήνες: 10 συναντήσεις σε δύο εβδομάδες

Ξηρός - Πυρήνες: 10 συναντήσεις σε δύο εβδομάδες

«Στις 17.50 περίπου ενημερώθηκα από τον υπαρχιφύλακα της 5ης πτέρυγας ότι έχει προσέλθει στο θυρωρείο της ακτίνας και ζητάει να με δει ο κρατούμενος Ξηρός. Είπα στον υπάλληλο να του επιτρέψει να έρθει και πέντε λεπτά αργότερα ο Ξηρός ήρθε στο Αρχειοφυλακείο».

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων προς τη διευθύντρια του καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού που ήρθαν εις γνώσιν της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Όσες φορές είχε πάει στην Α΄ πτέρυγα ο Ξηρός - και όπως αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή είχε πάει αρκετές - ουδέποτε είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Αυτό, όπως τονίζει σωφρονιστικός, τελούσε σε απόλυτη γνώση και έγκριση όχι απλώς μερίδας, αλλά του συνόλου των βαθμοφόρων του καταστήματος. Οι επισκέψεις, προσθέτουν, ήταν συχνές και συνέβαιναν σε βάθος χρόνου, που ενδεχομένως ξεπερνάει τα δύο και πλέον έτη.

Αποκαλυπτικά είναι τα ντοκουμέντα που φέρνει στη δημοσιότητα η Καθημερινή: Στις σελίδες από τα ημερολόγια εισόδου - εξόδου των φυλακών φαίνεται καθαρά πως το τελευταίο διάστημα ο Ξηρός κυριολεκτικά...μπαινόβγαινε στην Α΄ πτέρυγα - μόνο το διάστημα 17-31 Δεκεμβρίου φαίνεται πως επισκέφθηκε τους «Πυρήνες» τουλάχιστον δέκα φορές. Οι επισκέψεις κράτησαν συνολικά 21 ώρες και 30 λεπτά.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags