Facebook Pixel Έδειξαν στον Πιστόριους το κεφάλι της νεκρής Ρίβα!
Life
| 2014-04-09 15:48:00

Έδειξαν στον Πιστόριους το κεφάλι της νεκρής Ρίβα!

Έδειξαν στον Πιστόριους το κεφάλι της νεκρής Ρίβα!

Την κατάρρευση του Όσκαρ Πιστόριους προκάλεσε η παρουσίαση στο δικαστήριο φωτογραφίας με το κεφάλι της Ρίβα Στέενκαμπ μέσα στα αίματα, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της.

Ο δημόσιος κατήγορος πίεσε τον Όσκαρ Πιστόριους κατά την τρίτη μέρα της κατάθεσής του στο δικαστήριο της Πρετόρια για τα όσα έγιναν το μοιραίο ξημέρωμα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013, όταν ο 28χρονος Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τη φίλη του. Εκείνος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι πίστευε πως πυροβολούσε κάποιον διαρρήκτη.

Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που εμφάνισε στο δικαστήριο φωτογραφία με το κεφάλι της Ρίβα Στέενκαμπ, γεμάτο αίματα. Εκείνη τη στιγμή τόσο ο Πιστόριους όσο και μια ξαδέρφη του θύματος κατέρρευσαν και η δίκη διεκόπη για μεσημεριανό. Κι άλλοι που βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, σοκαρίστηκαν από αυτό που αντίκρισαν.

Και όχι μόνο ο εισαγγελέας έδειξε τη φωτογραφία στο δικαστήριο, αλλά ζήτησε από τον Πιστόριους να κοιτάξει καλά τη φωτογραφία, στην οποία φαινόταν η πληγή στο κεφάλι της Στέενκαμπ. Ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ είπε στο δικαστήριο πως το κεφάλι της Ρίβα "εξερράγη" από τον πυροβολισμό.

Όταν ο Νελ ζήτησε από τον Πιστόριους να κοιτάξει τη φωτογραφία, εκείνος απάντησε πως δε χρειαζόταν γιατί ήταν παρών στο σημείο όταν συνέβη το μοιραίο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags