Facebook Pixel Sportdog.gr | «Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μια βάρκα» – Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Ρόδο
Life
| 2019-07-15 22:18:00

«Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μια βάρκα» – Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Ρόδο

Sportdog Team
«Με βίαζαν διαδοχικά 4 άτομα μέσα σε μια βάρκα» – Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Ρόδο

Τι υποστηρίζει 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής έρευνα των λιμενικών του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου και συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, 4 άγνωστων ανδρών, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν περιγραφεί επαρκώς, που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

Η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε συγκεκριμένα χθες το πρωί στους Λιμενικούς ότι ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου, γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε περί ώραν 04.00 τα ξημερώματα σε μια βάρκα κι εκεί και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή την βίασε με ακόμη 3 άτομα όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Οι λιμενικοί δεν έλαβαν ακόμη επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών, η φερόμενη ως θύμα δηλώνει ότι δεν ήταν μεθυσμένη και κυρίως δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν την βάρκα εντός της οποίας καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα.

Οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται ενώ η φερόμενη ως θύμα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags