Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για τις δολοφονίες - "Ούτε στο Σικάγο" - Σοβαρή καταγγελία on camera! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-06-01 08:02:00

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για τις δολοφονίες - "Ούτε στο Σικάγο" - Σοβαρή καταγγελία on camera! (Vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για τις δολοφονίες - "Ούτε στο Σικάγο" - Σοβαρή καταγγελία on camera! (Vid)

Σε ποιον τα… έχωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και τι ζήτησε να γίνει άμεσα, ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση στην Ελλάδα και να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές οργανώσεις.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ένα ιδιαιτέρως καυστικό σχόλιο για τις εκτελέσεις ανθρώπων που σημειώνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος.  

Στο σχόλιό του στον Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου τα… έχωσε στο κράτος, ζήτησε άμεσα αποτελέσματα και τόνισε πως αυτά που βιώνουμε, τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες.

«Δύο δολοφονίες σε 24 ώρες. Είναι σκηνές που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μαφιόζικες ταινίες ή στο Σικάγο στην ποταπαγόρευση και όχι στην Αθήνα.

Και μπορεί το Υπουργείο να κατέθεσε φάκελο για τις εγκληματικές οργανώσεις, όμως η κατάσταση εδώ είναι επείγουσα και χρειάζεται δράση. Η εικόνα της Αθήνας είναι εικόνα που δεν έχουμε δει ξανά. Σκοτώνουν ανθρώπους στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι. Καλημέρα κύριε Χρυσοχοΐδη. Κάτι πρέπει να κάνετε, κάπως να αντιδράσετε. Κάποια επιτυχία πρέπει να έχουν οι Αρχές απέναντι σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Αρχίζει και δημιουργείται ανησυχία και για τους απλούς ανθρώπους που κυκλοφορούν στον δρόμο. Γιατί όταν πέφτουν σφαίρες δίπλα σου, μπορεί μία αδέσποτη… Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Μπορούν όλοι να αντιληφθούν τι σημαίνει να πέφτουν πυροβολισμοί 9 το πρωί στη μέση του δρόμου ή μέσα σε μία καφετερία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόσθεσε με νόημα πως υπάρχει και θέμα διαφθοράς, ορισμένων, από τα αστυνομικά όργανα.

Δείτε και ένα σχετικό θέμα από το Δελτίο του Αντ1:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags