Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο "ληστής" και "δολοφόνος" της Καρολάιν που περιέγραψε στην ΕΛΑΣ ο πιλότος
Life
| 2021-06-22 15:46:00

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο "ληστής" και "δολοφόνος" της Καρολάιν που περιέγραψε στην ΕΛΑΣ ο πιλότος

Sportdog Team
Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο "ληστής" και "δολοφόνος" της Καρολάιν που περιέγραψε στην ΕΛΑΣ ο πιλότος

Το σκίτσο του υποτιθέμενου "ληστή" που έδωσε στην αστυνομία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες

Νέα στοιχεία βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας για τη σκοτεινή υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε εν ψυχρώ την 20χρονη Καρολάιν και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τις έρευνες είχε στήσει μια ολόκληρη ιστορία, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων τρεις σκληρούς κακοποιούς. Μάλιστα βοηθούσε τις Αρχές με τα όσα ανέφερε τις πρώτες ημέρες να φτάσουν στη σύλληψη των φανταστικών όπως αποδείχτηκε δραστών του άγριου φονικού.

Η εκπομπή "T-Live" στον Alpha, έβγαλε στη δημοσιότητα το σκίτσο που έφτιαξε η ΕΛΑΣ με τις οδηγίες του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών. Σε αυτό απεικονίζεται ο ένας εκ των τριών ληστών και "δολοφόνος" της Καρολάιν κατά τα αρχικά λεγόμενα του πραγματικού φονιά.

"Οι ψηλοί έδεσαν ο κοντός σκότωσε"

Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει πως στο σπίτι εισέβαλαν τρεις μαυροντυμένοι. Οι δύο είχα ύψος περίπου 1,80 ύψος, ήταν αδύνατοι φορούσαν κουκούλες full face ενώ ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, και ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι.

Ο τρίτος όπως είχε ισχυριστεί ήταν κοντύτερος, περίπου 1,70 ύψος, πιο ευτραφής, με περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια, το οποίο του έπεσε κατά τη φανταστική ιστορία του Αναγνωστόπουλου και έτσι μπόρεσε ο ίδιος να διακρίνει κάποια χαρακτηριστικά του. Εκείνη την περίοδο οι αστυνομικοί περίμεναν πιθανά θετικά αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, σε επίπεδο εντοπισμού DNA και αποτυπωμάτων των "δραστών", κάτι προφανώς που δεν έγινε ποτέ και δεν θα γινόταν όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ποτέ.

Ο "κοντός" ήταν αυτός που επιτέθηκε στην 20χρονη, την έδεσε πισθάγκωνα με μία μπλούζα,την πέταξε στο κρεβάτι μπρούμυτα και τη σκότωσε με την μπλούζα και το χέρι του κλείνοντάς της την μύτη και το στόμα, είχε δηλώσει ευθαρσώς πριν αποκαλυφθεί ότι δράστης του εφιάλτη που έζησε η σύζυγός του ήταν ο ίδιος.

Πηγή: thetoc.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags