Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη-βόμβα για το κίνητρο του δράστη - Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο οι Αρχές (Vid)
Life
| 2021-06-30 12:58:00

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη-βόμβα για το κίνητρο του δράστη - Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο οι Αρχές (Vid)

Sportdog Team
Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη-βόμβα για το κίνητρο του δράστη - Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο οι Αρχές (Vid)

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οικογένεια της Καρολάιν και ο συνήγορός τους είναι αποφασισμένοι να κινήσουν «γη και ουρανό» για να ανακαλύψουν ποια ήταν τα κίνητρα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου.

Η υπόθεση μπαίνει στο στάδιο της διαλεύκανσης του βασικού ερωτήματος, δηλαδή ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν. Θα ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και η ύπαρξη τρίτου προσώπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αν δηλαδή υπήρξε κάποιος ή κάποια που τον επηρέασε προς τη λήψη της απόφασης αυτής να πνίξει και να βγάλει από τη μέση την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Αν τον καθοδήγησαν στον τρόπο που το έκανε. Είναι κάποια γυναίκα; Είναι άνθρωπος από τον επαγγελματικό του χώρο ή έχει να κάνει με δραστηριότητα του με το ελικόπτερο; Όλα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο.

Επίσης στις συμπληρωματικές καταθέσεις που θα δοθούν τις επόμενες μέρες , θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας, καθώς δε φαίνεται να πείθει ο ισχυρισμός του δράστη ότι όλα έγιναν μετά από έναν καυγά του ζευγαριού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags