Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλυκά Νερά: Αυτή ήταν η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν - Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση
Life
| 2021-07-23 12:30:00

Γλυκά Νερά: Αυτή ήταν η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν - Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Sportdog Team
Γλυκά Νερά: Αυτή ήταν η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν - Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Από τότε και μετά την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει προφυλακιστέος. Βέβαια, μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί η πραγματική αιτία που οδήγησε τον 32χρονο πιλότο να σκοτώσει την ίδια του την γυναίκα.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την Καρολάιν εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα την κοινή γνώμη καθώς συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο αδίστακτος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε πνίξει την σύζυγό αλλά και τον σκύλο τους, ενώ στην αρχή είχε ισχυριστεί μάλιστα πως είχαν μπει διαρρήκτες στη μεζονέτα όπου κατοικούσαν.

Η δική του εκδοχή όμως δεν κράτησε για πολύ καιρό καθώς μετά από έναν μήνα βγήκε στην επιφάνεια όλη η αλήθεια για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Από τότε και μετά την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει προφυλακιστέος. Βέβαια, μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί η πραγματική αιτία που οδήγησε τον 32χρονο πιλότο να σκοτώσει την ίδια του την γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις μεταξύ του καθώς ο δράστης φαίνεται να ήταν αρκετά χειριστικός απέναντι στην Καρολάιν. Η Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν η ψυχική σύμβουλος της Καρολάιν αποκάλυψε πως είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του. Υπήρχε μια συγκεκριμένη γυναίκα που φοβόταν πως θα καταστρέψει την σχέση της με τον Μπάμπη.

Οι αποκαλύψεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν για τα Γλυκά Νερά

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Φως στην υπόθεση πρόκειται να ρίξουν οι νέες απαντήσεις για το πως έφτασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απόφαση της στυγερής δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον ALPHA η κατάθεση στον ανακριτή της συμβούλου ψυχικής υγείας φαίνεται πως έχει δώσει κάποια σημαντικά στοιχεία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε και η δημοσιογράφος του καναλιού «Η κυρία Μυλωνοπούλου κατέθετε επί τέσσερις ώρες και περιέγραφε μία προς μία τις συνεδρίες από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο. Το ραντεβού κλείστηκε από τον 33χρονο πιλότο κι η ίδια γνώριζε ότι πήγαινε ένα ζευγάρι για να αντιμετωπίσει την επιλόχειο κατάθλιψη της κοπέλας και την ατυχή πρώτη εγκυμοσύνη αλλά και την δύσκολη δεύτερη. Ωστόσο από το πρώτο ραντεβού η κοπέλα τής είπε ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της.

Της περιέγραψε έναν άνθρωπο αυταρχικό, που την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του. Δύο μήνες αργότερα τής είπε ότι είχε αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου. Χαρακτηριστικά είπε ότι άρχισε να φεύγει για δουλειά και τις Κυριακές ενώ δεν δούλευε. Μετά την δολοφονία και την σύλληψη του πιλότου η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους με απόκρυψη, λέγοντας ότι θα την σκοτώσουν γιατί είχε γίνει γνωστό πως είχε αναλάβει το ζευγάρι… Οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα όσο ανοιγόταν η 20χρονη Καρολάιν και τής ζητούσε συμβουλές». Είπε χαρακτηριστικά.

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια από τις αποκαλύψεις που έκανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν, Ελένη Μυλωνοπούλου στην κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία μίλησε για τα συναισθήματα που έτρεφε το θύμα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες προκύπτουν τον τελευταίο καιρό για την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα και σίγουρα, η Ελένη Μυλωνοπούλου αποτελεί ένα πρόσωπο - κλειδί που βρέθηκε κοντά στο ζευγάρι και γνώρισε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε "είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο"...

Η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο "για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω".

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η "ληστρική" επίθεση -σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ- στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από άτομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου και οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για την πρώτη κατάθεσή της στην ΕΛΑΣ κι αν υπήρξε άτυπη ενημέρωση των αστυνομικών για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, όπως φερεται να έχει πει η δικηγόρος της συμβούλου κ. Σταματία Μάρκου.

Πηγή: youweekly.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags