Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ: Καταγγελία-σοκ για δολοφονία Καραϊβάζ - Η ατάκα για την αστυνομία - Νέες καταθέσεις και απειλές (Vid)
Life
| 2021-10-06 16:32:00

Καταγγελία-σοκ για δολοφονία Καραϊβάζ - Η ατάκα για την αστυνομία - Νέες καταθέσεις και απειλές (Vid)

Sportdog Team
Καταγγελία-σοκ για δολοφονία Καραϊβάζ - Η ατάκα για την αστυνομία - Νέες καταθέσεις και απειλές (Vid)

Βόμβες από τον δικηγόρο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του σε τηλεοπτική εκπομπή, για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία γύρω από την υπόθεση.

Γιώργος Καραϊβάζ: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούν κάθε μήνα τουλάχιστον 10 με 15 νυχτερινές εξορμήσεις σε «στέκια μπράβων» και νυχτερινά κέντρα, πραγματοποιούν ελέγχους αλλά και προσαγωγές «νονών της νύχτας», σε μια προσπάθειά τους να περιορίσουν τη δράση των 10 συμμοριών (με 340 περίπου μέλη) της μαφίας, η οποία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 25 δολοφονικές επιθέσεις την τελευταία τριετία.

Ανάμεσα στα θύματά της ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, η εξιχνίαση της δολοφονίας του οποίου, τον περασμένο Απρίλιο, παραμένει ένας δυσεπίλυτος γρίφος από πλευράς συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα για την Αστυνομία. Ο δικηγόρος του πάντως, μιλώντας σε εκπομπή του STAR, μετέφερε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία νέα πληροφορία!

Η συζήτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα με τη Ζήνα Κουτσελίνη, ξεκίνησε από την καταγγελλία που δέχεται απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση Γιώργου Καραϊβάζ.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα και καμιά πληροφορία. Και αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό από την Αστυνομία, όταν σε άλλα εγκλήματα οι ρεπόρτερ μαθαίνουν πράγματα. Εδώ δεν έχουμε καμία πληροφορία και με λυπεί το γεγονός πως το θέμα σταμάτησε να απασχολεί. Εγώ είχα κάποιες ανώνυμες πληροφορίες και τις μετέφερα στις Αρχές, αλλά μετά από τόσους μήνες δεν έχουμε καμία πληροφορία. Δεν είναι δυνατόν η αστυνομία να φωνάζει φίλους του Γιώργου, μήπως ξέρουν κάτι.

Μόνο σε συμβόλαια θανάτου παρατηρούμε να μην υπάρχουν εξελίξεις. Μήπως υπάρχει απλά επικινδυνότητα; Και μη πέφτετε από τα σύννεφα τώρα με αυτό που είπα.

Μου κάνει εντύπωση, που αν εξαιρέσετε φίλους του Γιώργου Καραϊβάζ, δεν έχουμε καμία πληροφορία πως δεν έχουν πάει να καταθέσουν άλλοι ύποπτοι. Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα, αν κάποιοι βολεύονται να μην εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Κάνω μεγάλη υπομονή και περιμένω ευλαβικά κάποια στιγμή τα αποτελέσματα. Και προσπαθώ να μην βγαίνω να μιλάω για την υπόθεση του Γιώργου. Αλλά κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται. Κάτι πρέπει να γίνει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags