Facebook Pixel Γλυκά Νερά - Αγγελική Νικολούλη: Αποκάλυψη Νικολούλη για Γλυκά Νερά - "Κατάλαβα ότι ήταν δολοφόνος όταν μου είπε ότι..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-19 16:41:00

Αποκάλυψη Νικολούλη για Γλυκά Νερά - "Κατάλαβα ότι ήταν δολοφόνος όταν μου είπε ότι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολούλη για Γλυκά Νερά - "Κατάλαβα ότι ήταν δολοφόνος όταν μου είπε ότι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεφώνημά της στην Αγγελική Νικολούλη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια την ρώτησε να της μεταφέρει όλα όσα είπαν με τον Πιλότο πριν τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Γλυκά Νερά - Αγγελική Νικολούλη: Ηταν Μάιος, όταν η χώρα, πέρα από την άλλη επικαιρότητα, είχε πραγματικά συγκλονιστεί με το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ενα 20χρονο κορίτσι, η Καρολάιν, είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της. Η αρχική εκδοχή ήταν ληστεία μετά φόνου. Ενα σενάριο που όπως αποδείχθηκε είχε στήσει ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να ξεγελάσει τις αρχές. Μέχρι η ΕΛΑΣ να καταφέρει να έχει στα χέρια όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόταν για να συλλάβει τον γυναικοκτόνο Αναγνωστόπουλο τα ερωτηματικά και τα σενάρια που διακινούνταν ήταν πολλά. Ολοι απορρούσαν, όλοι έψαχναν, κανείς όμως δεν μπορούσε να ξέρει. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η Αγγελική Νικολούλη. Και σε αυτήν απευθύνθηκε η Ελένη Μενεγάκη, εκείνη την εποχή, για να μάθει το κάτι παραπάνω.

Το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, έχοντας καλεσμένη την Αγγελική Νικολούλη. Οπως και ότι δεν κατάφερε να μάθε κάτι παραπάνω, γιατί εντέχνως η δημοσιογράφος την απέφυγε...

Αρχικά η Αγγελική Νικολούλη εξήγησε το λόγο που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στον αέρα με μια έκτακτη εκπομπή.

«Υπήρχε λόγος γιατί συνέλαβαν τον πιλότο, τον Μπάμπη, τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά» είπε η Αγγελική Νικολούλη και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αποκάλυψη για το τηλεφώνημα.

«Όταν είχε παίξει η προτελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω “Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

“Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δε μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις αρχές …να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα” είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη η οποία αποκάλυψε πως αυτό που την οδήγησε στο να σιγουρευτεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δράστης ήταν η έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποκάλυψη ενός μάρτυρα.

Ακόμα, τόνισε πως τα μηνύματα που είδαμε να έχει ανταλλάξει μαζί του ήταν μόνο λίγα από αυτά που είχαν πει μεταξύ τους.

Βίντεο: Ο διάλογος της Μενεγάκη με την Αγγελική Νικολούλη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags