Facebook Pixel Θανάσης Κατερινόπουλος - Πάτρα: "Ο Δασκαλάκης μας δουλεύει - Το κίνητρο δεν είναι ζήλια, αλλά κάτι πιο σκοτεινό" (Vid)
Life
| 2022-04-11 10:14:00

Κατερινόπουλος: "Ο Δασκαλάκης μας δουλεύει - Το κίνητρο δεν είναι ζήλια, αλλά κάτι πιο σκοτεινό" (Vid)

Sportdog Team
Κατερινόπουλος: "Ο Δασκαλάκης μας δουλεύει - Το κίνητρο δεν είναι ζήλια, αλλά κάτι πιο σκοτεινό" (Vid)

''Άλλα καταθέτει και άλλα λέει στα ΜΜΕ ο Μάνος'', είπε ο ταξίαρχος της ε.α. ενώ έδωσε και νέες πληροφορίες για όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες!

Για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας μίλησε στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' ο Ταξίαρχος εν αποστρατία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει χαρακτηρίσει τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη, ''ζεν πρεμιέ'', ο οποίος όταν βγήκε από το δικαστήριο μόνο λύπη, πόνο και οδύνη δεν έδειχνε.

''Το αντίθετο όμως έδειχνε την επόμενη ημέρα, όταν πήγε να καταθέσει. Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε και κάτι άλλο, κάνει δηλώσεις κατά της πρώην συζύγου του, αλλά σε μία κατάθεση την οποία έδωσε στον ανακριτή και είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται το εντελώς αντίθετο, δηλαδή δείχνει την πλήρη στήριξή του. Επομένως, άλλα κατέθεσε και άλλα λέει στα ΜΜΕ, και ρωτάω εγώ γιατί; τι κρύβει;'', είπε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος και συνέχισε:

''Κατά τη δική μου εκτίμηση έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας o Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, και αυτή η στήριξη δείχνει ότι μας δουλεύει ο Μάνος''.

 

Και συνέχισε λέγοντας: "Η προσπάθεια της 33χρονης ήταν καταφανέστατα να μας αποπροσανατολίσει. Όμως δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της".

 

 

 

Για τα κίνητρα των δολοφονιών των παιδιών είπε: "Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν το δέχομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος 4 μηνών και το παιδί το "έστειλε". Αν όλα αυτά ισχύουν δεν υπάρχει το κίνητρο της παθολογικής ζήλιας. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Οι ανακριτικές Αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις… Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν οδηγείται ποτέ στη δολοφονία των παιδιών του. Ίσως τα κίνητρα να είναι πολύ πιο σκοτεινά".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags