Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Τεράστια απάτη στο διαδίκτυο - Το 1 εκατομμύριο και ο πλούτος!
Life
| 2022-05-26 09:00:00

Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Τεράστια απάτη στο διαδίκτυο - Το 1 εκατομμύριο και ο πλούτος!

Sportdog Team
Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Τεράστια απάτη στο διαδίκτυο - Το 1 εκατομμύριο και ο πλούτος!

Η συνέντευξη που... κόπηκε στον αέρα από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, τα τεράστια κέρδη και οι κακομοίρηδες που κλαίνε τα λεφτά τους. Τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό;

Σε ένα πυκνό δίχτυ απάτης που έχει απλωθεί στο διαδίκτυο από «επενδυτικές πλατφόρμες» έχουν παγιδευτεί εκατοντάδες πολίτες που δελεάζονται από υποσχέσεις για εύκολο κέρδος.

Ο ιστός υφαίνεται με αμέτρητες ιστοσελίδες που τάζουν επικερδείς επενδύσεις, με «βομβαρδισμό» των κοινωνικών δικτύων με απατηλές καταχωρίσεις που χρησιμοποιούν την εικόνα γνωστών προσώπων της showbiz και καταξιωμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι δήθεν «αποκαλύπτουν» πώς κέρδισαν τεράστια ποσά, αλλά και με την πειστική φωνή ενός «μάνατζερ» ο οποίος μυεί διά τηλεφώνου κάθε ανυποψίαστο στον μαγικό κόσμο των επενδύσεων.

Μάλιστα, πρόσφατα ρεποτάζ ανέφεραν πως τεράστια ποσά έχουν κάνει φτερά μέσω της «επενδυτικής πλατφόρμας» B…Z με έδρα σε Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες, η οποία έχει «δαγκώσει» άγνωστο αριθμό Ελλήνων.

Θύμα της συγκεκριμένης απάτης, όπως αποκαλύπτει το Sportdog.gr έχει πέσει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάζεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο όχι μόνο να έχει τεράστια κέρδη από επενδύσεις 1.3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δίνει και... συνεντεύξεις για αυτό!


Στο ψεύτικο δημοσίευμα διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Ο ηθοποιόςΣπύρος Παπαδόπουλος κάνει όνομα ως ένας ατρόμητος, προσγειωμένος ομιλητής που αδιαφορεί για την ειλικρίνεια στο πώς βγάζει τα λεφτά του.

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο "Κρήτη TV" μέσω της συνέντευξης του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την Γιώργο Σαχίνη και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες.

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος κάλεσε τους πάντες στην Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μην χάσουν αυτός την εκπληκτική ευκαιρία, πριν οι μεγάλες τράπεζες κλείσουν για πάντα.

Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος προσπάθησε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής- αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Τι ακριβώς συνέβη:

Η οικοδέσποινα του “Κρήτη TV” Γιώργο Σαχίνη κάλεσε τονΣπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και στη συνέχεια έσκασε η βόμβα LIVE στην τηλεόραση:

"Αυτό που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το ότι άρπαζα γρήγορα νέες ευκαιρίες- χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, ο νούμερο ένα χρηματιστής μου είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Bitcoin Bank. Είναι η μεγαλύτερη μοναδική ευκαιρία που έχω δει στη ζωή μου για να φτιάξεις γρήγορα μια μικρή περιουσία. Σας καλώ όλους να το τσεκάρετε πριν οι τράπεζες διακόψουν τη λειτουργία του."

Η Γιώργο Σαχίνη αρνούνταν να το πιστέψει, καθώς έβλεπε πόσα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς θεατών μέσω αυτού του νέου προγράμματος που βγάζει χρήματα και για το οποίο ψιθυρίζουν πια όλοι στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη τελείωσε πριν οΣπύρος Παπαδόπουλος μπορέσει να ολοκληρώσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο άνθρωπο, για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτός την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Σπύρος Παπαδόπουλος:

"Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτός τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Bitcoin Bank και που βοηθά τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική να χτίζουν περιουσίες από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως είστε επιφυλακτικοί, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό".

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος συνεχίζει:

"Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν μου το πρότεινε ένας αξιόπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.

Χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρηματικά ποσά που έβγαλα ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τόνους μετρητών αυτός τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμη, γιατί το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Και οι τράπεζες μπορεί να το κλείσουν για τα καλά."


Πρόκειται προφανώς για μία ακόμα διαδυκτυακή απάτη και θα πρέπει όλοι πλέον να προσέχουν πάρα πολύ. Καλό θα ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά, για να κατέβει το συντομότερο!

 

Πασίγνωστη ηθοποιός η νέα παρτενέρ του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά το... άγριο διαζύγιο (ΦΩΤΟ)

Μετά την αιφνίδια ποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου «Sexy Laundry», βρέθηκε η ηθοποιός που θα πάρει τη θέση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν είναι άλλη από τη Ρένια Λουιζίδου. Το «Sexy Laundry» θα ανέβει την νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ με μία υπόθεση που θα συζητηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρένια Λουιζίδου θα έχει μία αρκετά γεμάτη θεατρική χρονιά, αφού πρώτα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση οι «Μάγισσες του Σάλεμ» κι ύστερα στο «Sexy Laundry».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με μία ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το «Sexy Laundry» του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δύο μήνες μετά, η Ρένια Λουιζίδου έρχεται να αναλάβει το νέο ρόλο σημειώνοντας έτσι ένα μοναδικό reunion.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα ξανασυναντηθεί υποκριτικά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τους «Απαράδεκτους», σχεδόν 30 χρόνια μετά! Αναμένουμε περισσότερα νέα. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags