Facebook Pixel Γιατί κολλά υπόθεση μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων-αστυνομικών-δικηγόρων που σχετίζεται με Καραϊβάζ;
Life
| 2022-07-06 14:54:00

Γιατί κολλά υπόθεση μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων-αστυνομικών-δικηγόρων που σχετίζεται με Καραϊβάζ;

Sportdog Team
Γιατί κολλά υπόθεση μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων-αστυνομικών-δικηγόρων που σχετίζεται με Καραϊβάζ;

Η υπόθεση αφορά μία τεράστια δικογραφία, με δεκάδες κατηγορούμενους μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων, αστυνομικών & δικηγόρων, οι οποίοι φέρονται να μοιράζονταν έσοδα 1️⃣ εκατ. ευρώ το μήνα.

Με αργούς ρυθμούς προχωρά η εκδίκαση της υπόθεσης του μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων, αστυνομικών & δικηγόρων, την οποία ανέφερε η ΕΥΠ σε εσωτερική έκθεσή της μετά από παρακολουθήσεις συνομιλιών την περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τη «Δίκη Μάλαμα», η οποία διεξάγεται με σχεδόν μηδενική κάλυψη από τα μίντια - παρότι εμμέσως αφορά και τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η υπόθεση αφορά μία τεράστια δικογραφία, με δεκάδες κατηγορούμενους μεγάλου κυκλώματος μαφιόζων, αστυνομικών & δικηγόρων, οι οποίοι φέρονται να μοιράζονταν έσοδα 1️⃣ εκατ. ευρώ το μήνα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Μπάμπη Πολυχρονιάδη για το Reporters United, μετά τη διακοπή της 24ης Ιουνίου, η δίκη διακόπηκε ξανά την Τρίτη 5 Ιουλίου, καθώς ο πρόεδρος του δικαστηρίου δήλωσε κώλυμα για λόγους υγείας.

Η εκδίκαση θα συνεχιστεί στις 12 Ιουλίου με την κατάθεση του διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ Ηλία Κοσσυβάκη. Η υπόθεση αφορά μία τεράστια δικογραφία, με δεκάδες κατηγορούμενους που φέρονται να μοιράζονταν έσοδα 1️⃣ εκατ. ευρώ το μήνα.

Όμως έχει σοβαρό ενδιαφέρον και επειδή αρκετοί -κατά την ΕΥΠ- εμπλεκόμενοι έχουν δολοφονηθεί, μεταξύ των οποίων κι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Στο πόρισμα της ΕΥΠ αναφέρονται οι:

????Δημήτρης Μάλαμας («τραπεζίτης» της οργάνωσης, δολοφονήθηκε τον 10/2019)

????Σπύρος Παπαχρήστου (πρώην αστυνομικός της ΕΚΑΜ, δολοφονήθηκε τον 5/2018)

????Δημήτρης Καπετανάκης (γνωστός στις Αρχές για εκβιασμούς, δολοφονήθηκε τον 12/2020)

Η έκθεση της ΕΥΠ εμπλέκει τον Καραϊβάζ για επαφές του με πρόσωπα της δίκης.

Εκείνος είχε πει: «Όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags