Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζόρια στη φυλακή για "άρρωστη" κληρονόμο - Έκανε τέσσερις φορές σεξ σε μία ημέρα με 14χρονο
Life
| 2022-08-17 15:54:00

Ζόρια στη φυλακή για "άρρωστη" κληρονόμο - Έκανε τέσσερις φορές σεξ σε μία ημέρα με 14χρονο

Sportdog Team
Ζόρια στη φυλακή για "άρρωστη" κληρονόμο - Έκανε τέσσερις φορές σεξ σε μία ημέρα με 14χρονο

Η Σαβάνα Ντέισλι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην παραθαλάσσια έπαυλή της...

Ζόρικα τα βρήκε στη φυλακή η ιδρύτρια της εταιρίας Smart Cleanse, η οποία κρατείται μέχρι τη δίκη της με την κατηγορία ότι πέρυσι τον Μάιο έκανε τέσσερις φορές σεξ σε μία ημέρα με 14χρονο.

Η 45χρονη Σαβάνα Ντέισλι ζητάει να αποφυλακιστεί, υποστηρίζοντας ότι όσο μένει στο κελί, η εταιρία της χάνει εκατομμύρια δολάρια.

Η κληρονόμος του μεγιστάνα εκτροφέα αλόγων για επιδείξεις, Ρος Ντέισλι, στο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε χθες στο Downing Centre Local Court στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, υποστηρίζει ότι ύστερα από έναν μήνα κράτησης η ψυχική της υγεία επιδεινώνεται. Προσφέρεται να πληρώσει εγγύηση περίπου 100.000 ευρώ για να βγει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας Silverwater Women στο δυτικό Σίδνεϊ όπου κρατείται, παραθέτοντας ως βασικό επιχείρημα ότι ο εγκλεισμός της προκαλεί σημαντική οικονομική ζημιά στην επιχείρησή της, η οποία χάνει χρήματα της τάξης εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σαβάνα Ντέισλι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην παραθαλάσσια έπαυλή της, αξίας 10.000.000 ευρώ, στο βόρειο τμήμα του Σίδνεϊ, από όπου θα πάρει ξανά στα χέρια της την εταιρία με προϊόντα αποτοξίνωσης του οργανισμού. Η Ντέισλι έγινε εκατομμυριούχος, καθώς το πρόγραμμα αποτοξίνωσης 14 βημάτων που λανσάρει ακολουθούν ακόμη και διάσημοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags