Facebook Pixel Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάτη εκατομμυρίων με Αρναούτογλου - Έξαλλος ο Γρηγόρης - "Πολλοί πιστεύουν είναι αλήθεια" (Vid)
Life
| 2022-09-27 09:40:00

Απάτη εκατομμυρίων με Αρναούτογλου - Έξαλλος ο Γρηγόρης - "Πολλοί πιστεύουν είναι αλήθεια" (Vid)

Sportdog Team
Απάτη εκατομμυρίων με Αρναούτογλου - Έξαλλος ο Γρηγόρης - "Πολλοί πιστεύουν είναι αλήθεια" (Vid)

Στα... κάγκελα ο γνωστός παρουσιαστής, προσπάθησε να πάει στην Αστυνομία, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Τεράστιο πρόβλημα!

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι της ελληνικής showbiz.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις Bitcoin. Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα είπε αρχικά: «Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα.

Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram αν μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο αν μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση».

Και συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Από ότι αντιλαμβάνομαι, είναι ένα πράγμα που… σαν την Λερναία Ύδρα δεν μπορείς καν να το σταματήσεις, δεν μπορείς καν να το βρεις. Μόνο να ενημερώνεται ο κόσμος για να γλιτώσει από τις ψεύτικες διαφημίσεις γιατί εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία. Αυτό που είχα διαβάσει εγώ έγραφε ότι κέρδισα κάποια τεράστια ποσά. Μιλάμε για 2-3 εκατομμύρια που ήταν απίθανο αυτό που γράφανε αλλά ταυτόχρονα πολύ θελκτικό για πολύ κόσμο να πιστεύει ότι τόσο εύκολα με μια μικρή συμμετοχή, ότι κέρδισα τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι σοκαριστικό γιατί πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι θεωρούν ότι για να υπάρχει αυτή η διαφήμιση, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

 

 

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Ο σεφ που του στέρησε τα 100.000 ευρώ

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» παραλίγο να δώσει σήμερα τα πρώτα του 100.000 ευρώ, όταν ο παίκτης έφτασε μια ανάσα πριν την τελευταία ερώτηση.

Ο Στέλιος Αλεπουδέας ήταν ένας ήρεμος και σταθερός παίκτης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να τον ψυχολογήσει και τον ρώτησε ποια είναι τα συναισθήματά του για το παιχνίδι και ο ίδιος είπε πως όσο μένει στο παιχνίδι χαλαρώνει.

Δήλωσε έτοιμος για τις επόμενες τέσσερις ερωτήσεις για να διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ.

Προσπάθησε και κατάφερε να φτάσει στην προτελευταία ερώτηση. Στην οποία είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις πολύ γνωστούς και διακεκριμένους σεφ, αυτόν με τα περισσότερα αστέρια Michelin.

Ο παίκτης δήλωσε πως δεν είναι καθόλου στο πεδίο των γνώσεών του η ερώτηση αυτή. Τότε θα έπρεπε να ρισκάρει και να απαντήσει τυχαία ένα από τα τέσσερα ονόματα που του δόθηκαν για να επιλέξει.

Βέβαια το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο για να απαντήσει στην τύχη ο Στέλιος Αλεπουδέας.

Είχε καταφέρει να φτάσει στα 20.000 ευρώ. Και μια λανθασμένη απάντηση θα του στερούσε 15.000 ευρώ και θα έφευγε από το πλατό του Εκατομμυριούχου μόνο με 5.000.

Στο σημείο αυτό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να διαλέξει αν θα απαντήσει ή θα σταματήσει και θα φύγει από το παιχνίδι με 20.000 ευρώ.

Μετά από τη δήλωση του παίκτη πως σταματά σε αυτή την ερώτηση, ο παρουσιαστής του ζήτησε να πει ποιον σεφ θα διάλεγε αν συνέχιζε στον Εκατομμυριούχο. Και η απάντηση που πήρε ήταν τελικά η σωστή! Διάλεξε τον Αλαίν ΝΤουκάς που έχει μέχρι τώρα 20 αστέρια MIchelin στο ενεργητικό του.

Η αγωνία έφτασε στα ύψη στον Εκατομμυριούχο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags