Facebook Pixel Πανελλήνιος κατά Τανατζή
Life
| 2011-02-16 20:34:00

Πανελλήνιος κατά Τανατζή

Πανελλήνιος κατά Τανατζή

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανελλήνιος εξέφρασε τη διαμαρτυρία της στην ΚΕΔ για τον ορισμό του διαιτητή Τανατζή στον προσεχή αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι «ολυμπιονίκες» θεωρούν πως οι αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή στο ίδιο παιχνίδι του πρώτου γύρου καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμα φορά ο κ. Στέλιος (Συμεωνίδης) αποφάσισε να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, να ρίξει ένα ακόμα ηχηρό πλήγμα στην αξιοπιστία του οργάνου που προΐσταται και φυσικά να εξευτελίσει το κύρος του πρωταθλήματος με τις επιλογές, αποφάσεις και συμπεριφορές του.

Με περίσσιο θράσος, με προσωπική απόφαση, όρισε ως πρώτο διαιτητή του σαββατιάτικου αγώνα Πανελλήνιος-Ίκαρος τον Γιώργο Τανατζή, ο οποίος στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου στέρησε από τον Πανελλήνιο τη δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης κι έκρινε εν πολλοίς τον νικητή προκαλώντας την έντονη, επίσημη διαμαρτυρία μας.

Διαμαρτυρία, η οποία -ως είθισται- όχι μόνον δεν ελήφθη υπόψη από την ΚΕΔ, αλλά με προσωπική παρέμβαση του... Αγίου Στέλιου (γνωστού "φίλου" συγκεκριμένης κατηγορίας διαιτητών της Α1), η Επιτροπή έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων και την έκθεση του παρατηρητή εκείνου του αγώνα, που χαρακτήριζε "κάκιστη" την εν λόγω διαιτησία, προφασιζόμενος ότι "δεν πρέπει να μείνει εκτός ο διαιτητής, επειδή μία ΚΑΕ φωνάζει"...

Σήμερα αποφάσισε να ξαναστείλει στον τόπο του εγκλήματος τον "δολοφόνο".... Εύλογη επιλογή, αφού η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία είναι ακόμα ανοιχτή για πολλές ομάδες "υψηλού ενδιαφέροντος".

Προκειμένου, έστω και την ύστατη ώρα, να σωθούν τα όποια προσχήματα, καλούμε την ΚΕΔ να αντικαταστήσει άμεσα τον Γ. Τανατζή.

Επίσης, στον εν λόγω διαιτητή ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ δεν τον περιβάλλει με την ελάχιστη εμπιστοσύνη, δεν θεωρούμε ότι θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο ματς με "αγαθές προθέσεις" και δεδομένου ότι κατόπιν αυτών δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στον κλειστό της Λαμίας, τον καλούμε να δηλώσει κώλυμα και να ζητήσει την αντικατάστασή του.
Θα είναι η μοναδική έντιμη και θαρραλέα απόφασή του εν όψει του αγώνα αυτού και το ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.

Αντιστοίχως καλούμε και τους άλλους δύο διαιτητές του αγώνα να διαχωρίσουν εαυτόν από την υφέρπουσα φημολογία και τουλάχιστον αυτοί να θεμελιώσουν το "επί ίσοις όροις" για τις δύο ομάδες και να επιτρέψουν στους παίκτες να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags