Facebook Pixel Ακούγεται ακόμα ο Μαρτίνεθ...
Life
| 2012-05-22 20:55:00

Ακούγεται ακόμα ο Μαρτίνεθ...

Ακούγεται ακόμα ο Μαρτίνεθ...

Μικρή αύξηση και διορία μέχρι το τέλος της βδομάδας έδωσε η Λεβάντε στον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ. Μέχρι τότε θα περιμένει ο Ισπανός που προσμένει την πρόταση του Ολυμπιακού.

Τη Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο της Λεβάντε είχε μία μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 18.00 ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Βασικό θέμα της κουβέντας ήταν το τι θα γίνει με τον προπονητή της ομάδας. Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ ναι μεν έχει συμβόλαιο με τους Λεβαντίνους, αλλά δεν τους έχει διαβεβαιώσει πως θα παραμείνει στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια». Εκεί τον θέλουν σίγουρα, μα το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το οικονομικό.

Του προσέφεραν 180.000 ευρώ, νούμερο που δεν τον ικανοποίησε και μετά από τη σύσκεψη αποφασίστηκε να του γίνει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση που όμως δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 240.000. Οπότε ακόμα και αυτά λίγα είναι για τον Ισπανό τεχνικό που οδήγησε τη Λεβάντε στην Ευρώπη για παρθενική φορά στην ιστορία της. Μέχρι το τέλος της βδομάδας του έχει δοθεί κάποιο ίδιος διορίας για να το σκεφτεί. Τότε θα τα ξαναπούν με τον πρόεδρο, για να δει και η ομάδα πως θα πορευτεί.

Αυτό λοιπόν είναι το διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να ενδιαφερθεί πραγματικά και να του κάνει ξεκάθαρη πρόταση. Εάν του δώσει περισσότερα χρήματα, ο Μαρτίνεθ που με τη σειρά του περιμένει μία καλύτερη προσφορά (φημολογείται από Αγγλία ή Σκωτία) με περισσότερα φράγκα, θα έρθει τρέχοντας. Ειδάλλως, θα μείνει στη Λεβάντε αμετάκλητα και θα σβηστεί ακόμα ένα όνομα από την αρχική λίστα με τους Ισπανούς προπονητές που είχαν στη διάθεση τους οι Ερυθρόλευκοι...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags