Facebook Pixel Πάει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα!
Life
| 2012-06-23 23:18:00

Πάει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα!

Πάει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα!

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μαρινάκης θέλει να "φτιάξει" τον Ζαρντίμ. Να του κάνει δυνατές μεταγραφές για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και για να νιώσει άρχοντας ο νέος προπονητής της ομάδας.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού, λοιπόν, δείχνει διάθεση να ρίξει χρήμα για να κάνει την ομάδα πιο δυνατή. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι τα κίνητρα εντός των τειχών είναι ελάχιστα.

Ο ανταγωνισμός στο εγχώριο πρωτάθλημα απουσιάζει. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει λεφτά, αλλά χάνει και τον Λέτο για πολύ μεγάλο διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Φερέιρα έδειξε τη σεζόν που πέρασε να κοντράρει τους ερυθρόλευκους όσο ο Αργεντίνος ήταν υγιής. Με το που τραυματίστηκε ο Λέτο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, ώστε να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Όσο για τις άλλες ομάδες; Η ΑΕΚ είναι υπό διάλυση, ενώ ο ΠΑΟΚ περιορίζει πολύ το μπάτζετ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ξεκινάει ούτως ή άλλως σαν σούπερ φαβορί την χρονιά. Και λογικά θα έχει πάλι στο τσεπάκι του τα 20 εκατομμύρια από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αναμένεται να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα.

Για την Ελλάδα, τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Όσο για την Ευρώπη; Εκεί όντως υπάρχει η πρόκληση μιας καλής πορείας. Αξίζει αυτός ο στόχος το ρίσκο μιας πολύ μεγαλύτερης επένδυσης; Αυτό μόνο στην Πλατεία Αλεξάνδρας το γνωρίζουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags