03/08/12 - 19:39

Γιατί άλλαξε τη μεταγραφή ο Ζεσουάλδο;

Έχει καλό κουιζάκι σήμερα ο σκύλος. Φρέσκο πράγμα. Πριν λίγο έφτασε στ' αυτιά μας από Παιανία μεριά. Δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά, αλλά θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας...

Γιατί άλλαξε τη μεταγραφή ο Ζεσουάλδο;
40.245views 0shares

Ονόματα δεν θα πούμε. Όμως θα πούμε ...διευθύνσεις. Για να καταλάβετε, όσοι είναι γάτες, περί τίνος πρόκειται. Λοιπόν, τα δεδομένα είναι δύο. Το πρώτο είναι γνωστό. Ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει μια γερή μεταγραφή για τα χαφ.

Οκτάρι προς ...δεκάρι θέλει ο Πορτογάλος για να παίζει μπροστά από τους αμυντικούς μέσους και πίσω από τον φορ. Και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Ειδικά τώρα που έρχεται και η πρόκριση επί της Μάδεργουελ.

Το δεύτερο δεδομένο συνεπάγεται του πρώτου και δεν είναι ..ευρέως γνωστό. Αλλά ο σκύλος το ψάρεψε. Και θα το παρουσιάσουμε με μερικές ερωτήσεις.

Γιατί ο Πορτογάλος δεν ζήτησε παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός με τον αντί-Κουίνσι, αλλά παίκτη για τον άξονα; Μήπως έχει κάποιον πράσινο στην ...μπούκα. Ή, τέλος πάντων, θα τον αντικαθιστούσε με μεγάλη ευκολία αν έχει μία άλλη (και καλύτερη) λύση στα χέρια του;

Σας πάει κάπου το μυαλό; Ελάτε. Ευκολάκι είναι...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ