Facebook Pixel Γιατί άλλαξε τη μεταγραφή ο Ζεσουάλδο;
Life
| 2012-08-03 19:39:00

Γιατί άλλαξε τη μεταγραφή ο Ζεσουάλδο;

Γιατί άλλαξε τη μεταγραφή ο Ζεσουάλδο;

Έχει καλό κουιζάκι σήμερα ο σκύλος. Φρέσκο πράγμα. Πριν λίγο έφτασε στ' αυτιά μας από Παιανία μεριά. Δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά, αλλά θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας...

Ονόματα δεν θα πούμε. Όμως θα πούμε ...διευθύνσεις. Για να καταλάβετε, όσοι είναι γάτες, περί τίνος πρόκειται. Λοιπόν, τα δεδομένα είναι δύο. Το πρώτο είναι γνωστό. Ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει μια γερή μεταγραφή για τα χαφ.

Οκτάρι προς ...δεκάρι θέλει ο Πορτογάλος για να παίζει μπροστά από τους αμυντικούς μέσους και πίσω από τον φορ. Και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα. Ειδικά τώρα που έρχεται και η πρόκριση επί της Μάδεργουελ.

Το δεύτερο δεδομένο συνεπάγεται του πρώτου και δεν είναι ..ευρέως γνωστό. Αλλά ο σκύλος το ψάρεψε. Και θα το παρουσιάσουμε με μερικές ερωτήσεις.

Γιατί ο Πορτογάλος δεν ζήτησε παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός με τον αντί-Κουίνσι, αλλά παίκτη για τον άξονα; Μήπως έχει κάποιον πράσινο στην ...μπούκα. Ή, τέλος πάντων, θα τον αντικαθιστούσε με μεγάλη ευκολία αν έχει μία άλλη (και καλύτερη) λύση στα χέρια του;

Σας πάει κάπου το μυαλό; Ελάτε. Ευκολάκι είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags