Facebook Pixel Τον Τάτο τον υπολογίζει;
Life
| 2012-09-09 23:22:00

Τον Τάτο τον υπολογίζει;

Τον Τάτο τον υπολογίζει;

Ο Τάτος έκανε πράματα και θάματα πέρυσι με τον Ατρόμητο. Ήταν ο κορυφαίος χαφ της ομάδας στην καλύτερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου. Και μαζί με τον Μήτρογλου βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όλοι ξέρουν ότι ο Τάτος είχε κλείσει στον Ολυμπιακό από την περασμένη σεζόν κι έμεινε να «ψηθεί» λίγο ακόμα. Φέτος το καλοκαίρι μετακόμισε στο λιμάνι, όμως ο Ζαρντίμ δεν έχει ξετρελαθεί κιόλας μαζί του. Όχι τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού αυτά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία.

Ο Τάτος είναι ένας κοντρολαρισμένος χαφ που κάνει πολλή και αθόρυβη δουλειά. Τόσο ανασταλατικά, όσο και παραγωγικά, αλλά και στον ρυθμό του αγώνα. Γι’ αυτό στον Ατρόμητο ήταν αναντικατάστατος.

Στον Ολυμπιακό, όμως, ο Ζαρντίμ τον άφησε εκτός λίστας τσάμπιονς λιγκ και δεν τον ξεκινάει ως τώρα στην ενδεκάδα. Ούτε και σαν αλλαγή φαίνεται να τον πολυεπιλέγει. Λύσεις, άλλωστε, έχει πολλές στα χαφ ο Πορτογάλος τεχνικός.

Έχει, λοιπόν, ένα ενδιαφέρον τι θα γίνει με τον Τάτο. Θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ή θα παραμείνει μακριά από την ενδεκάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags