Facebook Pixel Σαρώσαμε στα μετάλλια στην ιππασία
Life
| 2012-09-10 20:04:00

Σαρώσαμε στα μετάλλια στην ιππασία

Σαρώσαμε στα μετάλλια στην ιππασία

«Κάλπασε» η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2012, καθώς κατάφερε να αποκτήσει 14 μετάλλια στα εμπόδια και εννέα στην ιππική δεξιοτεχνία, και να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση στον πίνακα των διακρίσεων.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2012, με βασικό χορηγό την εταιρεία ΜΕΤΚΑ, που ολοκληρώθηκε χθες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, οι Έλληνες αθλητές διακρίθηκαν τόσο στην Υπερπήδηση Εμποδίων όσο και στην Ιππική Δεξιοτεχνία.

Στην υπερπήδηση εμποδίων η χώρα μας κέρδισε συνολικά 14 μετάλλια, εκ των οποίων τα έξι χρυσά, τα πέντε ασημένια και τα τρία χάλκινα.

Στον πίνακα των μεταλλίων τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Τουρκία, με συνολικά 8 μετάλλια, 3 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα δύο ιππικά αθλήματα, της Υπερπήδησης Εμποδίων και της Ιππικής Δεξιοτεχνίας, με επίσημο χορηγό τη ΜΕΤΚΑ, μετά από δύο χρόνια επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα, και μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, το διάστημα 6 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Έλληνες Βαλκανιονίκες

Οι Έλληνες Βαλκανιονίκες 2012 ήταν στην Κατηγορία Ενηλίκων, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Αλέξανδρος Φουρλής με την Capuccino Z, στην κατηγορία Εφήβων η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot και στην κατηγορία Νέων Ιππέων η Ζέτα Φούντα με την Claudia.

Στις άλλες δύο κατηγορίες Βαλκανιονίκες αναδείχθηκαν στην κατηγορία Αμαζόνων η Τουρκάλα Tallya Afyoneri με την Florentine και στην κατηγορία Παίδων ο Ρουμάνος Marco Alfieri με την Pauline.
 

 

 

 

 





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags