Facebook Pixel "Θα χαρεί αν ρίξει τον Αρη;"
Life
| 2012-09-10 20:25:00

"Θα χαρεί αν ρίξει τον Αρη;"

"Θα χαρεί αν ρίξει τον Αρη;"

Την δυσφορία του για την στάση του Θέμη Κουλουχέρη εξέφρασε το μέλος της «ΚΜΑ», Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, που αναφέρθηκε παράλληλα και σε άλλα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ Άρης...

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis"ο κ. Αλεξανδρίδης:

Για την δουλειά που έχει γίνει στην ΠΑΕ: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουμε ρυθμίσει κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ στον Άρη. Ελέγχουμε πλέον τα πάντα με ένα κουμπί τις υποχρεώσεις, τους ισολογισμούς. Όταν είχαμε ξεκινήσει δεν ξέραμε που πρωτοχρωστάμε τώρα έχουν μπει τα πράγματα σε μια τάξη».

Για το χρέος της ομάδας: «Ξέρουμε και με λεπτομέρειες το χρέος της ομάδας. Φέτος με το μπάτζετ και τον προγραμματισμό που έγινε αν δεν υπήρχαν οφειλές θα είχαμε και κέρδος 1,2 εκατ. ευρώ.».

Για τον Κουλουχέρη και την προσφυγή που έκανε: «Ο Κουλουχέρης έχει πάρει αρκετά λεφτά που δεν θα τα έβλεπε ποτέ στην ζωή του, τι θα καταλάβει με αυτό που θέλει να κάνει; Θα χαρεί αν ρίξει τον Άρη; Το μόνο που θα καταφέρει είναι να μην πάρει αυτά που είναι να πάρει. Αν το σκεφτεί λίγο πιο λογικά δεν θα ενεργήσει έτσι. Αυτά που ζητάει ο καθένας δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρει γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά».

Για την προοπτική να βγει ένας καλός παίκτης: «Στα μεγάλα σωματεία όπως ο Άρης, τα μεγάλα νούμερα που λένε ως χρέη μπορούν να μειωθούν αν βγει ένας καλός παίκτης και έρθει μια καλή πρόταση. Δεν σκεφτόμαστε μόνο τα στάνταρ έσοδα, πρέπει να προωθήσουμε και να βγάλουμε παίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίπτωση να βρεθεί κάποιος χρηματοδότης: «Αν δεν μπούνε όλα σε μια σειρά δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιον μέσα στην ομάδα που δεν ξέρει τι του γίνεται. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να δεχτεί και να τρέξει το σύλλογο να έρθει, εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο για το καλό του Άρη. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας, όταν έρθει θα το πούμε να το μάθει και ο κόσμος».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags