Facebook Pixel Σε καλό δρόμο μεν, όχι συμφωνίες δε
Life
| 2012-09-11 19:17:00

Σε καλό δρόμο μεν, όχι συμφωνίες δε

Σε καλό δρόμο μεν, όχι συμφωνίες δε

Τα συμβόλαια των Τοροσίδη, Μανιάτη, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Αμπντούν και Φουστέρ παραμένουν σε πρώτο πλάνο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας με την πλευρά των ποδοσφαιριστών είναι διαρκείς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι περιπτώσεις των Χολέμπας, Αμπντούν και Φουστέρ έχουν μπει σε μία πιο σωστή και πιο θετική κατεύθυνση συγκριτικά με τις άλλες δίχως όμως αυτό να συνιστά κάτι το τελειωτικό. Θετικές ενδείξεις υπάρχουν και για τους άλλους παίκτες, χωρίς όμως να υφίσταται κάτι ιδιαίτερα προχωρημένο.

Πιο δύσκολες πάντως φαίνεται να είναι οι υποθέσεις των Τοροσίδη και Τζιμπούρ. Και αυτό λόγω του αρκετά έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει ακόμα για τους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Πάντως από την στιγμή που δεν έχει προκύψει επίσημη προσφορά από πουθενά το... πάνω χέρι συνεχίζει να το έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στο λιμάνι εξετάζουν το ενδεχόμενο επέκτασης των συμβολαίων των Μήτρογλου και Φετφατζίδη. Δύο Ελλήνων παικτών τους οποίους έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και που περιμένει πολλά από εκείνους στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags