Facebook Pixel Στις 25/9 για Κουλουχέρη
Life
| 2012-09-11 19:57:00

Στις 25/9 για Κουλουχέρη

Στις 25/9 για Κουλουχέρη

Εκδικάστηκε κανονικά η αίτηση της ενεργοποίησης των ποινών που έχει ζητήσει ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Η απόφαση θα βγει σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο περίπου εβδομάδες. Το παρών στην δικαστική αίθουσα έδωσε και ο ίδιος ο παίκτης του Πανιωνίου αν και με καθυστέρηση. Στο περιθώριο της εκδίκασης ο κεντρικός αμυντικός συζήτησε με τους Αντώνη Ζαμπέτα και Χρήστο Γρόλλιο που παρευρέθηκαν για λογαριασμό του Αρη.

Η μεριά του Αρη δεν είπε κάτι διαφορετικό στον παίκτη. Υπάρχει καλή θέληση για να λυθεί οριστικά το θέμα χωρίς προβλήματα όμως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή τα 90.000 ευρώ. Τονίστηκε στον Κουλουχέρη πως υπάρχει η δυνατότητα να κατατεθεί άμεσα το 1/3 του χρέους και σε βάθος χρόνου τα υπόλοιπα. Δεν μπορούν να υποσχεθούν κάτι άλλο.

Μετά λοιπόν τα όσα συνέβησαν σήμερα δύο είναι τα σενάρια: Ή ο Αρης βρίσκει και δίνει στον παίκτη τα 90.000 ευρώ μέχρι τις 25 του μήνα και λήγει το θέμα ή τον πείθει για νέο διακανονισμό.

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που η υπόθεση εκδικάστηκε, όταν εκδοθεί η απόφαση, και κοινοποιηθεί στη Λίγκα, για να ορίζεται το εκάστοτε παιχνίδι του ΑΡΗ και να συμμετέχουν κανονικά οι κίτρινοι στο πρωτάθλημα θα πρέπει να συναινεί ο Κουλουχέρης....

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags