Facebook Pixel Πρώτα της Βοσνίας, μετά της Βραζιλίας!
Life
| 2012-09-12 00:34:00

Πρώτα της Βοσνίας, μετά της Βραζιλίας!

Πρώτα της Βοσνίας, μετά της Βραζιλίας!

Η Εθνική το έκανε το καθήκον της στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Την έβγαλε, δηλαδή, την υποχρέωση και τώρα πρέπει να προετοιμαστεί για τον δύσκολο Οκτώβριο. Ζόρικος μήνας…

Μπορεί η Εθνική να έκανε το δυο στα δυο με πειστικές εμφανίσεις στα β’ ημίχρονα με Λετονία και Λιθουανία, όμως τα εμπόδια δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλά, για να πούμε την αλήθεια. Ναι μεν υπήρχαν κίνδυνοι, αλλά η Ελλάδα δεν την πάτησε. Έδειξε σοβαρότητα εκεί που έπρεπε κι έφτασε στους 6 πόντους.

Τώρα, όμως, αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα. Τον Οκτώβριο η Εθνική αντιμετωπίζει εντός έδρας τους Βόσνιους του Τζέκο, που έχουν μπει αγριεμένοι στον όμιλο και σε δυο παιχνίδια σκόραραν μια ντουζίνα γκολ. Και μετά πάει στην Σλοβακία για ένα ακόμα δύσκολο ματς.

Αν προσθέσουμε και τον τρίτο στη σειρά αγώνα (τον Μάρτιο στην Βοσνία), τότε τα πράγματα μοιάζουν απλά. Αν, δηλαδή, η Εθνική βγάλει αυτή την τριάδα΅αγώνων και είναι ακόμα 1η στον όμιλο, τότε δεν την χάνει την Βραζιλία.

Κι αυτό επειδή ολοκληρώνει τον όμιλο με ένα εύκολο ματς εκτός έδρας με Λιχτενστάιν και τρία σερί εντός έδρας που δεν είναι δα και τόσο υψηλής δυσκολίας.

Η Εθνική, λοιπόν, πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια που έρχονται τον επόμενο μήνα. Υπάρχει πολύς δρόμος και η ομάδα μας έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας, όμως τον Οκτώβριο παίζονται πολλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags