Facebook Pixel Γκρέκο για αντί-Μανιάτης
Life
| 2012-09-12 22:12:00

Γκρέκο για αντί-Μανιάτης

Γκρέκο για αντί-Μανιάτης

Ο Λεάντρο Γκρέκο είναι πια το φαβορί για να καλύψει το κενό του τραυματία Γιάννη Μανιάτη στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τραυματισμός του διεθνούς άσου στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ελλάδα και Λιθουανία στο Καραϊσκάκη, που τον θέτει εκτός μάχης για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα το Σάββατο, υποχρεώνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την Σούπερ Λίγκα.

Ο Γκρέκο είναι εκείνος που φαίνεται να είναι το φαβορί για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την εν λόγω εκτός έδρας αναμέτρηση. Είναι σε πολύ κατάσταση πια και έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές. Εκτός των άλλων ο προπονητής του θέλει να τον δει σε συνθήκες πίεσης. Ο Πορτογάλος πάντως πρόκειται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις μέχρι την Παρασκευή.

Σχετικά με το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε, εφόσον ο Μανιάτης δεν προλάβει να δώσει το παρών, οι υποψήφιοι είναι αρκετοί. Ο Φέισα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και έκανε καλό ματς με την Εθνική Σερβίας ενώ υπάρχουν ακόμα οι Μοντέστο, Γκρέκο και η εναλλακτική του Ντιακιτέ, εφόσον ο Αφρικανός προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags