Facebook Pixel Σα να το παρατράβηξε ο μικρός...
Life
| 2012-09-12 22:05:00

Σα να το παρατράβηξε ο μικρός...

Σα να το παρατράβηξε ο μικρός...

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίνης θα μπορούσε να πει… λιγότερα μετά την λήξη του αγώνα με τους Λιθουανούς. Να ήταν, δηλαδή, λίγο πιο μαζεμένος. Δεν παίζει, άλλωστε, χρόνια στο εξωτερικό. Κάτι εβδομάδες λείπει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι να πούνε, δηλαδή, κι άλλοι παίκτες κάνουν επί χρόνια καριέρες στο εξωτερικό; Ο Σαμαράς, για παράδειγμα. Ακόμα κι ο Κατσουράνης που τα χώνει αραιά και που, το κάνει σε ειδικά τάιμινγκ και με τον δικό του τρόπο. Ή ο Καραγκούνης που έχει φορέσει τόσες ευρωπαϊκές φανέλες και έφτιαξε τέτοιο συμβόλαιο τώρα με την Φούλαμ.

Ή μήπως οι πιο μικροί που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κ.α. κάνουν τέτοιες δηλώσεις με το που βάζουν ένα γκολ;

Ο Νίνης, λοιπόν, κάπου σα να το παρατράβηξε με τις συγκρίσεις, κι ενώ ακόμα δεν έχει αρκετές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

Πάνω – κάτω όλοι μας ξέρουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτη φωτός πίσω, ότι έχει δεκάδες προβλήματα, ότι οι νέοι παίκτες εξελίσσονται καλύτερα στο εξωτερικό. Δεν είναι καινούργια αυτά, ούτε άγνωστα.

Θα περίμενε, λοιπόν, κάποιος από έναν εξαιρετικό νεαρό ποδοσφαιριστή που μόλις τώρα έφυγε από την Ελλάδα να είναι λίγο πιο συγκρατημένος. Όχι ότι έκανε κάτι κακό, απλά μπορεί αλλιώς να ήθελε να τα πει κι αλλιώς να τα είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags