Facebook Pixel "Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"
Life
| 2012-09-13 17:51:00

"Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

"Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"

Για το ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, αλλά και για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα μίλησε την Πέμπτη ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό : «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ήδη στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έχει μείνει το μυαλό μας σ' αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια και δύο διαφορετικές ομάδες, και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική και στρατηγική για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Είμαι τυχερός γιατί έχω παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, και οι νέοι και οι μεγάλοι σε ηλικία, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ισχυρή προσωπικότητα αυτών παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προετοιμαστήκαμε σκληρά αυτές τις δύο βδομάδες γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι 5 ή 10 ή 50%, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όσες πιθανότητες έχουμε και μας αντιστοιχούν, να τις διεκδικήσουμε το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα υπάρχουν στα Γιάννινα τη μέρα του αγώνα: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι η ατμόσφαιρα, ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός. Δεν ξέρω αν αυτός ο καιρός ευνοήσει εμάς ή τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

Για τον Θέμη Τζημόπουλο: «Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος πιθανότατα θα μπορούσε να ανεβάσει στροφές και να πάρει το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε. Ο Θέμης έχει έναν παράξενο τραυματισμό. Τον τελευταίο μήνα έβγαλε κάποια μικρά σφιξίματα κι ένα μικρό θλαστικό προχθές στο ίδιο πόδι σε τρία διαφορετικά σημεία, που σημαίνει ότι αυτά προέρχονται είτε από τα ισχία είτε από κάποιον άλλο λόγο».

Για την τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει: «Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και το θέμα δεν είναι να είναι μόνο το δικό μου μυαλό προετοιμασμένο, αλλά οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις σε διαφορετικές τακτικές και συστήματα, ώστε ανά πάσα στιγμή σ' ένα παιχνίδι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις».

Για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο: «Νομίζω ότι η προσέλευση στα γήπεδα στις 2 πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ μικρή. Πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Σίγουρα όμως θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν αυτό το γήπεδο το γεμίζαμε και νιώθαμε τον παλμό του κόσμου. Μακάρι ο κόσμος να έρθει για να δει αυτό το μεγάλο παιχνίδι που πιστεύω ότι θα γίνει το Σάββατο».

Για το... «best goal» του Nτε Βινσέντι, στον προηγούμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τόμας για αυτό το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε.Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης για τον οποίο οι φίλαθλοι χαίρονται να βλέπουν τις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Κοντογιωργάκη: « Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έστω για λίγο τον κ. Κοντογιωργάκη, που με εντυπωσίασε με την προσωπικότητα του και τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και για την πίστη που δείχνει στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags