Facebook Pixel Επιστρέφει 11άδα ο Βελλίδης
Life
| 2012-09-13 18:06:00

Επιστρέφει 11άδα ο Βελλίδης

Επιστρέφει 11άδα ο Βελλίδης

Με τα όσα έχει δείξει ως τώρα στις προπονήσεις ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένονται τέσσερις αλλαγές σε πρόσωπα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση

Σύμφωνα με τις καθημερινές προπονήσεις από την αρχή της βδομάδας αλλά και γενικότερα με αυτά που θέλει ο Μάκης Κατσαβάκης για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να έχει κατασταλάξει στις βασικές του επιλογές. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως μέχρι μεθαύριο που ολοκληρώνεται και τυπικά η προετοιμασία δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν τα πράγματα.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ο Σερραίος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με διάταξη 4-5-1. Στην άμυνα το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται για ακόμη μία φορά από τους Παπαζαχαρία και Παντίδο ενώ στα άκρα ο Ψυχογιός που έδειξε πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα και δεξιά δύο είναι τα ενδεχόμενα: Η θα αγωνιστεί ο νεαρός Γιαννίτσης ή ο Μανόλης Παπαστεριανός. Το δεύτερο ενδεχόμενο ίσως να είναι και το πιθανότερο.

Από εκεί και πέρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής μάλλον είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Κοέλιο και Πουλίδο θα είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα ξεκινήσει ο Καπετάνος. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ενδεχομένως να αρχίσει ο Γιαννιώτας με τον Κασναφέρη αριστερά αλλά έτσι και αλλιώς ο Κατσαβάκης ανά τακτά χρονικά διαστήματα αρέσκεται να τους αλλάζει πλευρά. Στην κορυφή της επίθεσης λόγω ανετοιμότητας του Αγκάνθο σοβαρό προβάδισμα έχει ο Γκέσιος. Ο νεαρός άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Μπενφίκα και κέρδισε πόντους στην εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Τέλος, όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ  αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης. Ο 25χρονος γκολκίπερ του Αρη είναι σε άριστη φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι δεν προπονούταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για ένα μικρό διάστημα, ενώ έχει και μεγαλύτερη εμπειρία από ντέρμπι σε σχέση με τον Διούδη.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags