Facebook Pixel Ας είμαστε ρεαλιστές, αλλάξανε οι εποχές!
Life
| 2012-09-13 19:59:00

Ας είμαστε ρεαλιστές, αλλάξανε οι εποχές!

Ας είμαστε ρεαλιστές, αλλάξανε οι εποχές!

Kαι τι δεν είπε ο νέος ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra; Πολλή κουβέντα σήκωσε κι ο σκύλος ρίχνει μια δεύτερη ματιά σε όσα δήλωσε...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με ψυχραιμία και ρεαλισμό για την επόμενη μέρα, απάντησε με ..σπόντες στις σπόντες του Ομπράντοβιτς, εξέφρασε το παράπονό του για κάποιες αποχωρήσεις, ενώ παραδέχτηκε, αλλά και… απέδειξε με κάποια από τα λεγόμενά του, ότι το οπαδιλίκι δεν κρύβεται.

Είναι προφανές ότι θεωρεί ότι ο Ζοτς δεν στήριξε, ως όφειλε, αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο της ομάδας. Ουσιαστικά ότι τον «άδειασε» σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον των πράσινων.

Από κει και πέρα, χρέωσε στον Λώτσο τη μαζική φυγή βασικών παικτών (Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου), με τη διαφορά ότι απαξίωσε ουσιαστικά τον τελευταίο, προφανώς επειδή κατέληξε στον Ολυμπιακό. Όταν, όμως, τονίζεις ότι δεν τον είχε στα πλάνα του ο Πεδουλάκης, δεν έχεις λόγο να χρεώνεις την αποχώρησή του στον μάνατζερ. Φυσικά, ο Γιαννακόπουλος «κάρφωσε» και τον Ιτούδη, παρότι προτίμησε να μην το κάνει ανοιχτά.

Σχετικά με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. έδειξε να έχει πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, και παρά το γεγονός ότι μίλησε για φάιναλ φορ και νέα αστέρια στη φανέλα, άφησε να εννοηθεί ότι η εμπλοκή του έγινε με γνώμονα την μη καταστροφή της ομάδας.

Άλλο πράγμα είναι δηλαδή, να λες ότι μπαίνω, γιατί έχεις όραμα να απογειώσεις πάλι τον Παναθηναϊκό και άλλο ότι δεν ήσουν ζεστός λόγω μειωμένου μπάτζετ, αλλά ουσιαστικά βγήκες μπροστά, επειδή δεν βρέθηκαν επενδυτές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε προσπάθεια, τίποτα περισσότερο. Και εδώ που τα λέμε, καλά έκανε. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα …απάτητο μονοπάτι και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πού θα τον βγάλει. Είναι πολύ βαρύ αυτό που κληρονόμησε και φιλοδοξεί να συνεχίσει, σε μια δύσκολη εποχή. Δείχνει πάντως ότι έχει διάθεση και υπομονή, κάτι που περιμένει κι από τον κόσμο.

Εντύπωση προκάλεσαν και τα κολακευτικά του σχόλια για τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Σχόλια που απέχουν πολύ από εκείνα που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς η δική του εφημερίδα για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Από τη στιγμή δηλαδή που βγήκε μπροστά δείχνει μια διάθεση να μην μπει σε προσωπικό «πόλεμο» με τα δύο αδέρφια.

Bέβαια, δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά την οπαδική επίθεση προς τον αιώνιο αντίπαλο λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πάντα στόχο τη δεύτερη θέση και πως ο καλός Παναθηναϊκός πρέπει να είναι αντι-Ολυμπιακός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags