Facebook Pixel Το έπιασε το νόημα ο Ζαρντίμ!
Life
| 2012-09-13 22:41:00

Το έπιασε το νόημα ο Ζαρντίμ!

Το έπιασε το νόημα ο Ζαρντίμ!

Ο Ζαρντίμ δεν φάνηκε καθόλου μπερδεμένος για τον βασικό στόχο του Ολυμπιακό μέσα στην σεζόν. Κι έκανε την δήλωσή του λίγες ώρες πριν από ένα κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα, αλλά και την πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι έβγαλε άγχος με όσα δήλωσε για τον ΠΑΣ Γιάννινα (ούτε Μπαρτσελόνα να ήταν...), ο Πορτογάλος έδειξε να ξέρει τι "παίζεται" στη νέα του καριέρα και σε ποια ομάδα έχει έρθει.

Είπε, λοιπόν, ο Πορτογάλος: «Αυτή τη στιγμή έχουμε την ευκαιρία με νίκη να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτός είναι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Αυτός είναι ο κύριος στόχος, το πρωτάθλημα. Έτσι δήλωσε ο Ζαρντίμ περνώντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και κατανοώντας πλήρως το μήνυμα που έστειλε λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην επίσκεψή του στου Ρέντη. Πρώτα είναι ο εγχώριος τίτλος και μετά αν προκύψει κάτι καλό στην Ευρώπη στον όμιλο ή σε μια ενδεχόμενη πρόκριση.

Ο Ζαρντίμ, λοιπόν, έχει καταλάβει μια χαρά τι γίνεται και ποια είναι η ιεράρχηση στόχων. Το ίδιο είχε κάνει και ο Βαλβέρδε. Και, μάλιστα, υπάρχει λογική σ’ αυτό, αφού ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να έχει τα ηνία στην Ελλάδα. Είναι, άλλωστε, και θέμα πρεστίζ, αλλά και ουσίας (λόγω απευθείας συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Απλά τα πράγματα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags