Facebook Pixel Τι συνδέει ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης;
Life
| 2012-09-15 08:45:00

Τι συνδέει ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης;

Τι συνδέει ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης;

Η πρώτη φετινή μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη περσινή, στην οποία "φάνηκε" ο Σανθ Χακόμπο που κατάφερε από τότε να μπει στο... μάτι των ανθρώπων του "Δικεφάλου".

Αν υπάρχει κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ που θυμάται πολύ καλά την πρώτη περσινή μάχη του "Δικεφάλου" με τον Αστέρα Τρίπολης (νίκησε με 1-0) τότε αυτός είναι ο Σανθ Χακόμπο. Ο τελευταίος άλλωστε αγωνίστηκε στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, με τον ίδιο να παίζει στο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" με τον Αστέρα στην Τρίπολη και από εκείνο το ματς να... μπαίνει στο μάτι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να βάζουν το όνομά του στο... μπλοκάκι τους.

Γιατί αυτό; Ο ίδιος είχε κάνει πολύ εμφάνιση τότε κόντρα στον "Δικέφαλο" βάζοντας του όποτε χρειάστηκε... στοπ στο να πετύχει κάποιο γκολ. Συνολικά είχε πέντε αποκρούσεις και οχτώ επεμβάσεις, από τις εξαιρετικές του ενέργειες στο συγκεκριμένο ματς ήταν η κεφαλιά του Παπάζογλου που απέκρουσε εντυπωσιακά στο 52΄ και γενικώς είχε μια παρουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου".

Εκείνο το ματς ήταν κατά κάποιο τρόπο και η αφορμή που έδωσε ο Χακόμπο σε μέλη του ΠΑΟΚ ώστε να ασχοληθούν μαζί του το καλοκαίρι και να τον επιλέξουν για την ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ μετά από σχετική έρευνα που υπήρξε έπειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο Ισπανός πιθανότατα να μην αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα την Κυριακή μιας και βασικός, εκτός απρόπτου, θα είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, είναι όμως ένα πρόσωπο που "συνδέει" τις δύο ομάδες, με τον Αστέρα πέρυσι να γεύεται χάρη και σε αυτόν την χαρά της νίκης απέναντι στον "Δικέφαλο" και τον ΠΑΟΚ να τον τσεκάρει για τις δυνατότητές του και να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags