Facebook Pixel Ένας μεγάλος και 15 μικροί Μήτσοι!
Life
| 2012-09-15 19:09:00

Ένας μεγάλος και 15 μικροί Μήτσοι!

Ένας μεγάλος και 15 μικροί Μήτσοι!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Παπαδόπουλος, χάρισε στον Πανθρακικό τη νίκη με 1-0 απέναντι στο ανούσιο και άσφαιρο τριφύλλι. Λάθη ο Φερέιρα, "λίγοι" οι 14 που χρησιμοποίησε.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το (εύκολο) γκολ, έχοντας σκοράρει μια φορά σε τρία ματς. Το είδαμε στη Λιβαδειά, το είδαμε με τον ΠΑΣ, το καταλάβαμε σήμερα και στην Κομοτηνή. Όσες κούρσες να κάνει ο Σισόκο, όσες πάσες και να δώσει ο Κουίνσι, άμα δεν παίρνει μπάλα ο φορ, τρως γκολ και από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και χάνεις και στην Κομοτηνή!! Μια κόντρα αρκούσε για τους γηπεδούχους να νικήσουν τους φλύαρους πράσινους με 1-0 και να πάρουν λοιπόν το "τρίποντο", αφήνοντας την ομάδα του Φερέιρα στους 2 βαθμούς και βυθισμένη στον προβληματισμό...

Λάδι, λάδι, αλλά από τηγανίτα τίποτα!

Ο Παναθηναϊκός γύριζε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά ο Πανθρακικός με 10 παίκτες "ταμπουρωμένος" όχι μόνο κρατούσε το μηδέν, αλλά δεν είχε απειληθεί και ουσιαστικά στο ξεκίνημα. Σισόκο, Λάζαρος και Κουίνσι λοιπόν άλλαζαν συνέχεια πτέρυγες για να βρουν διαδρόμους, όμως ο Μπαϊκαρά στο 14` έχασε το... άχαστο για να κάνει το 1-0!!

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν μονοδιάστατοι, προβλέψιμοι και αργοί στο παιχνίδι τους, ενώ ο Πανθρακικός έδειχνε επικίνδυνος όταν έβγαινε μπροστά χάρη στην ταχύτητα των Βαϊρουά, Λουσέρο (είχε προβληματίσει αρκετά τον Σεϊταρίδη) και Μπαϊκαρά. Ο Παναθηναϊκός έκανε ουσιαστικά την πρώτη του ευκαιρία στο 31` σε μια κόντρα με τον Κουίνσι να πλασάρει πάνω στον Κουτσόπουλο από την κάθετη του Φορναρόλι. Οι πράσινοι φάνηκαν πάλι επιθετικά στο τέλος, με το σουτ του Γιούρκα και την ατομική προσπάθεια του Σισοκό.

Τίποτα...

Δεν είδαμε κάτι αλλιώτικο στην εικόνα του ματς στην αρχή του β` μέρους, με τον Φερέιρα στο μεταξύ να βάζει Μαρίνο αντί Γιούρκα στο 59`, ενώ λίγο μετά ο Πορτογάλος έβαλε και τον Μαυρία στη θέση του αρνητικού Χριστοδουλόπουλου. Ο Παναθηναϊκός παρέμενε χωρίς φάση ουσιαστικά φάση, με τον Φερέιρα να βάζει και τον Τοτσέ...

Είδες ο "Παπ";

Ο Πανθρακικός κρατούσε μια χαρά το μηδέν πίσω, με τους πράσινους να έχουν την κατοχή πάντα, αλλά τίποτα μέχρι το 78` όπου ως συνήθως ο Τοτσέ αστόχησε από καλή θέση... Ο ΠΑΟ πίεζε, με τον Σισόκο στο 81` να αργεί απελπιστικά κι έτσι στο 83` ο "Παπ" κάρφωσε την παλιά του ομάδα στην κόντρα και έκανε το 1-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!

ΣΚΟΡΕΡΣ: 83' Παπαδόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Μακρυδημήτρης, 45' Στάθης, 51' Σαρακατσάνος - 25' Χριστοδουλόπουλος, 66' Κουίνσι, 79' Σπυρόπουλος, 90'+2' Βιτόλο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης (66' Σκλιοπίδης), Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά (66' Μίνγκα), Λουσέρο, Βαϊρουά (76' Μουνάφο), Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι (70' Τοτσέ), Χριστοδουλόπουλος (68' Μαυρίας), Φορναρόλι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags