Facebook Pixel Κουπιά από χρυσό και ασήμι!
Life
| 2012-09-16 15:17:00

Κουπιά από χρυσό και ασήμι!

Κουπιά από χρυσό και ασήμι!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Βαρέζε, καθώς η "γαλανόλευκη" αποστολή έβαλε στις βαλίτσες της, δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο μετάλλιο.

«Χρυσοί» Μαγδάνης-Γιάνναρος

Οι επιτυχίες της ελληνικής κωπηλασίας συνεχίζονται, καθώς οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Σπύρος Γιάνναρος, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βαρέζε, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην πρώτη θέση, επικρατώντας του «ντέρμπι» με τους Πορτογάλους, με χρόνο 6.21.58. Οι Ίβηρες κρέμασαν στο στήθος τους το αργυρό μετάλλιο με 6.22.27, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Μεγάλη Βρετανία, τερματίζοντας σε 6.23.34.

«Ασημένιες» Τσιάβου - Γιαζιτζίδου

Ένα ακόμη μετάλλιο στην ελληνική αποστολή, πρόσθεσαν οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, καθώς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες βρίσκονταν στην πρώτη θέση σε ένα μέρος της διαδρομής, αλλά το ιταλικό πλήρωμα προσπέρασε το «γαλανόλευκο» σκάφος και τερμάτισε στην πρώτη θέση με 6.53.39. Η Τσιάβου και η Γιαζιτζίδου τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο με 6.57.63, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μεγάλη Βρετανία με 6.58.87.

«Χρυσή» η τετράκωπος

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά, η Ελληνική κωπηλασία, καθώς το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών, με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα, Γιάννη Χρήστου και Γιώργο Τζιάλλα, να ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στη δίκωπο άνευ των ανδρών με τους Χρηστομάνο-Λαμπρίδη, πήρε την 2η θέση στον μικρό τελικό και την 8η στη γενική, ενώ στο διπλό σκιφ, Νικολίδου και Διαμάντη τερμάτισαν στην 4 θέση στον μικρό τελικό, κατακτώντας την 10η θέση στην γενική.

Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags